Bahar: Ο Βολκάν κάνει μια έκπληξη στην Εφσούν και στον Αρντά
Media

Bahar: Ο Βολκάν κάνει μια έκπληξη στην Εφσούν και στον Αρντά

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Bahar, ο Περτέβ και η Ζουχάλ καταφέρνουν να βρουν τις λίρες, που είχε θάψει ο άντρας της Γκανιμέτ στο σπίτι, στο οποίο έμενε η Μπαχάρ.

Πατέρας και κόρη είναι κατενθουσιασμένοι με τη σκέψη του πλουσιοπάροχου μέλλοντος, που τους περιμένει. Δεν σταματούν όμως εκεί. Το σχέδιο συνεχίζεται με την προσπάθεια να πείσουν τη Γκανιμέτ να συγχωρήσει τον Περτέβ για να την κάνουν να πουλήσει τα σπίτια της. Η Ρεϊχάν αρχίζει και καταστρώνει ακραία σχέδια προκειμένου να κάνει την Μπαχάρ να χάσει το παιδί της. Η ζήλεια, που την έχει κυριεύσει με το νέο της εγκυμοσύνης, την κάνει να θέλει τον Ατές ακόμα περισσότερο.

Ο Βολκάν κάνει μια έκπληξη στην Εφσούν και στον Αρντά. Έχει πουλήσει το ταξί και με τα χρήματα εκείνα, έχει αγοράσει ένα πρατήριο ρούχων για να εργαστούν όλοι μαζί και τους ζητά να πάνε να δουν τον χώρο το επόμενο πρωί. Την ώρα, όμως, που η Εφσούν χαζεύει το νέο πρατήριο ρούχων και κάνει όνειρα για το μέλλον, οι ειδήσεις που παίζουν στην τηλεόραση ανακοινώνουν ένα δυσάρεστο νέο σχετικά με τη θεία της και τον Σαλίχ…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved