Bahar: Η επίθεση, που δέχεται η  οικογένεια, ταράζει όλους γύρω τους
Media

Bahar: Η επίθεση, που δέχεται η οικογένεια, ταράζει όλους γύρω τους

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Bahar, ο πατριός της Ρεϊχάν εμφανίζεται μπροστά στον Ατές και την Μπαχάρ ενώ βρίσκονται στο λούνα παρκ με τη μικρή Νουράν.

Η επίθεση, που δέχεται η οικογένεια, ταράζει όλους γύρω τους, αλλά καταφέρνουν να γλιτώσουν χωρίς να συμβεί κάτι κακό. Μόνο που η Μπαχάρ χάνει τις αισθήσεις της για άλλη μια φορά. Από την άλλη πλευρά, η Εφσούν αποφασίζει να εργαστεί σκληρά από εδώ και πέρα, για να είναι η Νουράν περήφανη για εκείνη. Η επιμονή του Βολκάν για συνεργασία, θα είναι μια καλή αρχή για εκείνη επαγγελματικά και ψυχολογικά. Η αστυνομία ψάχνει τη Ζεϊνέπ και τη Μουγκιέ προκειμένου να τις ανακρίνει για το φόνο του Τζεμάλ.

Όσο και να προσπαθούν οι δυο μανάδες, Σουλτάν και Χιούλγια, να αποπροσανατολίσουν τις Αρχές, εξακολουθούν να βρίσκονται στο στόχαστρό των ερευνών τους. Η Σετσίλ ξανακάνει την εμφάνισή της, αυτή τη φορά ως πελάτης που θέλει να κάνει παραγγελία ενδυμάτων στο ατελιέ της Εφσούν. Όσο και να θέλουν και οι δυο πλευρές αυτή τη συνεργασία λόγω αναγκών, τα προηγούμενα που έχουν μεταξύ τους, εξακολουθούν να στέκονται εμπόδιο…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved