Bahar: Ο Ατές μαθαίνει από την Μπαχάρ για την ασθένειά της
Media

Bahar: Ο Ατές μαθαίνει από την Μπαχάρ για την ασθένειά της

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Bahar, η Μπαχάρ κάνει κάποιες εξετάσεις ύστερα από το λιποθυμικό επεισόδιο και έχει έρθει η ώρα να πάρει τα αποτελέσματα από το γιατρό.

Δυστυχώς, τα νέα δεν είναι και τόσο καλά. Η ασθένεια, που ταλαιπώρησε κάποτε τον μπαμπά της, έχει χτυπήσει και τη δική της πόρτα. Η θεραπεία στην περίπτωσή της όμως απαιτεί να κάνει έκτρωση. Η Μπαχάρ πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στη ζωή του παιδιού της και της δικής της. Η Σουλτάν, η Χιούλγια και ο Σαλίχ βρίσκονται στο πέτρινο σπίτι για να εξαφανίσουν τα αποδεικτικά στοιχεία από το φόνο του Τζεμάλ. Η αστυνομία καταφθάνει εκεί λίγο μετά από εκείνους.

Οι δυο μανάδες βρίσκονται για άλλη μια φορά σε δύσκολη θέση και πρέπει να κάνουν γρήγορα κάτι για να σώσουν την κατάσταση. Ο Ατές μαθαίνει από την Μπαχάρ για την ασθένειά της και νιώθει συντετριμμένος. Προσπαθεί να την πείσει να κάνει την έκτρωση αλλά είναι μάταιο, η Μπαχάρ έχει πάρει τη γενναία απόφασή της. Η Μπαχάρ έχει αποφασίσει επίσης να μην πει την αλήθεια για τη σοβαρότητα της κατάστασή της στην οικογένειά της. Η Σετσίλ εμφανίζεται ξανά στο ατελιέ με τον τηλεφωνικό αριθμό του Ασίμ, τον οποίο της είχε ζητήσει η Μουγκιέ. Φυσικά, ο τσακωμός δεν θα λείψει ούτε απ’ αυτή τη συνάντηση…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved