Μαρία η άσχημη: Η Μαρία, φεύγοντας, παίρνει μαζί της και…
Media

Μαρία η άσχημη: Η Μαρία, φεύγοντας, παίρνει μαζί της και…

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Μαρία η άσχημη, η Μαργαρίτα, έπειτα από την παραίτηση του Αλέξη, προτείνει τον Σέργιο για πρόεδρο της Ecomoda.

Ο Σωτήρης κάνει πρόταση γάμου στην Αγγελική, η οποία τα χάνει εντελώς. Ο Σέργιος αρνείται την προεδρία και έτσι με σύμφωνη γνώμη όλων, αναλαμβάνει πάλι ο Στέφανος. Η Μαρία, φεύγοντας, παίρνει μαζί της σε μία τσάντα όλα τα μικροπράγματα και τις κάρτες του Αλέξη. Η Μηλιά αναλαμβάνει καθήκοντα και αρχίζει να ψάχνει το σπίτι της Ελεωνόρας. Η Μαρκέλλα απαιτεί να μάθει τι παίρνει μαζί της στην τσάντα η Μαρία και... μαθαίνει!

Η Μαρία, με τη βοήθεια των δικών της και του Νικόλα, ετοιμάζει τα πράγματά της για το ταξίδι. Η Μαρκέλλα λέει σε όλους ότι ακυρώνει τον γάμο, αποφεύγοντας όμως, να πει τον λόγο. Η Ελεωνόρα, έπειτα από ταχεία εκπαίδευση στη Μηλιά -τώρα πια Μίλλυ- καμαρώνει για το δημιούργημά της. Η Μαργαρίτα ζητά από τη Μαρκέλλα να μιλήσουν για την απόφαση ακύρωσης του γάμου. Ο Νικήτας, χαρούμενος που θα κάνει τη μεταμόσχευση, προτείνει στην Αργυρώ να τα ξαναβρούν και να μείνουν για πάντα μαζί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved