Μαρία η άσχημη: Την ώρα που η Μαρία κατευθύνεται προς το αεροδρόμιο, ο Αλέξης…
Media

Μαρία η άσχημη: Την ώρα που η Μαρία κατευθύνεται προς το αεροδρόμιο, ο Αλέξης…

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Μαρία η άσχημη, η Μαργαρίτα μένει άφωνη όταν η Μαρκέλλα τής εξηγεί γιατί ματαιώνει τον γάμο.

Την ίδια στιγμή, ο Αλέξης, μιλώντας με τον Δημήτρη, του λέει πως σκοπεύει να βρει τη Μαρία και να της μιλήσει. Η Μαρία αναβάλλει την αναχώρησή της βρίσκοντας διάφορες δικαιολογίες. Η Αγγελική, σκεπτόμενη την πρόταση γάμου του Σωτήρη, πηγαίνει στο σπίτι μιας φίλης της για να δει πως είναι η ζωή μιας παντρεμένης. Η Μαρκέλλα δείχνει στον έκπληκτο Αλέξη όλα όσα αυτός είχε δώσει στη Μαρία, για να την κατακτήσει.

Την ώρα που η Μαρία κατευθύνεται προς το αεροδρόμιο, ο Αλέξης χτυπά την πόρτα του σπιτιού της. Η Λίλιαν μαθαίνει από τη Μαρκέλλα, εκτός όλων των άλλων, ότι ο Νικόλας μόνον εκατομμυριούχος δεν είναι. Οι απόκληρες, μαζεμένες στο El Rostro, συζητούν και προσπαθούν να καταλάβουν τον λόγο που έκανε τη Μαρία να παραιτηθεί. Στο αεροδρόμιο, η Τζίνα, αφού καθησυχάζει τους γονείς της Μαρίας, μπαίνει επιτέλους με τη Μαρία στο αεροπλάνο. Ο Ηρακλής και η Καίτη γυρνώντας στο σπίτι, βλέπουν τον Αλέξη ο οποίος ζητά να μάθει πού είναι η Μαρία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved