Μακρυπούλια – Μουτσινάς: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα κάνουμε το Sunday live»
Media

Μακρυπούλια – Μουτσινάς: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα κάνουμε το Sunday live»

Ο Νίκος Μουτσινάς και η Ζέτα Μακρυπούλια αποκαλύπτουν τι θα δούμε στο Sunday live που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή το βράδυ.

Τι είναι το «Sunday live»;

Ζ.Μ: «Είναι ένα ζωντανό ψυχαγωγικό σόου για όλη την οικογένεια. Ο τηλεθεατής θα μπορεί να παρακολουθεί ένα γρήγορο και διασκεδαστικό πρόγραμμα-με παιχνίδια, φάρσες, γέλιο, πολλές εκπλήξεις, ενώ θα συμμετέχει με διάφορους τρόπους από το σπίτι σε ό,τι συμβαίνει στο πλατό. Θα φιλοξενούμε καλεσμένους από όλους τους χώρους, που θα υποβάλλονται σε αστείες δοκιμασίες, θα έχουμε πολλή μουσική και τραγούδι και γενικά θα είναι ένα πολύ ευχάριστο πρόγραμμα, ιδανικό για τα κυριακάτικα βράδια που... μια μελαγχολία την έχουν».

Ν.Μ: «Είναι ένα σόου... σόου. Χωρίς να θέλω να πω ότι έχει κάτι καινούργιο, είναι με τον τρόπο του ένα σόου, που συγκεντρώνει παρά πολλά απ' ό,τι έχουμε δει. Δεν προλαβαίνεις να βαρεθείς. Είναι τόσο πολλές οι διαφορετικές ενότητες, πέντε-έξι καλεσμένοι... Εκτός από το χιούμορ, που είναι βασικό του χαρακτηριστικό, στα επίσης βασικά στοιχεία του είναι η αμφίδρομη επικοινωνία με τον κόσμο, εντός και εκτός σπιτιού. Πολύ ωραίο κομμάτι είναι αυτό με τις φάρσες, καθώς εκτός από αυτόν που θα είναι θύμα της-φάρσας, κάνουμε πλάκα και σε αυτόν που έχουμε βάλει να του κάνει! Είμαστε πολύ χαρούμενοι με αυτό που θα κάνουμε. Όταν είδαμε το ξένο, που παίζεται 14 χρόνια έξω με μεγάλη επιτυχία, είπαμε “ναι, καλά”, καθώς είναι πολύ δύσκολο. Όμως, νομίζω ότι τα έχουμε καταφέρει», δήλωσαν στο περιοδικό Τηλεθεατής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved