Πάνος Ιωαννίδης: «Με τη δουλειά μου απέκτησα δύο τενοντίτιδες και µια ρήξη τένοντα στον ώµο»
Media

Πάνος Ιωαννίδης: «Με τη δουλειά μου απέκτησα δύο τενοντίτιδες και µια ρήξη τένοντα στον ώµο»

Πολύ... ρομαντικός αποκαλύπτει πως είναι ο Πάνος Ιωαννίδης μιλώντας για την γυναίκα των ονείρων του. Ο γνωστός σεφ που αγαπήσαμε μέσα από το Μaster Chef μιλάει και για τα... κακώς κείμενα του επαγγέλματός του... 

Ο γοητευτικός σεφ Πάνος Ιωαννίδης αντιστέκεται στην… αποκατάσταση, αφού δεν φαίνεται να έχει συναντήσει ακόµη τη µία και ιδανική γυναίκα. «∆εν υπάρχει το “τέλειο”, ούτε το “ιδανικό”. Λένε, όµως, πως όταν τη συναντήσεις, θα το καταλάβεις. Αυτό πιστεύω κι εγώ», εξηγεί, διατηρώντας ακέραιο τον ροµαντισµό του. Είναι γεγονός ότι οι προσωπικές µετοχές του στο γυναικείο φύλο έχουν ανέβει µετά τη συµµετοχή του στο ριάλιτι µαγειρικής. «Παράπλευρο κέρδος», θα σχολιάσει ο ίδιος. «Με κολακεύει ως άντρα. Αλλά ως εκεί», ενώ αναφερόµενος στον χαρακτηρισµό «Ελληνας Τζέραρντ Μπάτλερ», που του αποδίδουν µε άνεση αρκετοί, θα πει: «Προτιµώ τους χαµηλούς τόνους και την κοµψότητα. Σε όλα».

Ο Πάνος Ιωαννίδης αγαπά τη µεσογειακή κουζίνα, όταν βγαίνει έξω πίνει tequila και κόκκινα ελληνικά κρασιά, ενώ νιώθει την ίδια βαθιά ευχαρίστηση από ένα πιάτο καλοψηµένα παϊδάκια µε αυτό ενός εστιατορίου «στολισµένου» µε Χρυσούς Σκούφους. Εκτός από τα βραβεία, που ο ίδιος έχει κερδίσει, υπογραµµίζει ότι έχει αποκτήσει κι άλλα… γαλόνια, όπως κάθε σεφ που σέβεται τον εαυτό του: «∆ύο τενοντίτιδες και µια ρήξη τένοντα στον ώµο. Φαντάζοµαι αυτό έχει συµβεί στους περισσότερους µάγειρες εκεί έξω». Παρά το απαιτητικό επαγγελµατικό του πρόγραµµα, φροντίζει πάντα να κρατά λίγο χρόνο για τον εαυτό του. «Οταν προλαβαίνω, ασχολούµαι µε το πιλάτες. Οι καταδύσεις, όµως, µου προσφέρουν την αίσθηση της ελευθερίας. Αγαπώ πολύ τη θάλασσα, δεν µπορώ να φανταστώ τη ζωή µου χωρίς αυτή» καταλήγει μιλώντας στη real.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved