Ποιος λέει: «Η Καινούργιου δεν είναι η θεά της τηλεόρασης που βρίσκεται στο απυρόβλητο»;
Media

Ποιος λέει: «Η Καινούργιου δεν είναι η θεά της τηλεόρασης που βρίσκεται στο απυρόβλητο»;

Στενός συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου για δεύτερη χρονιά, ο Μαρίνος Βυθούλκας στην εκπομπή Φτιάξε καφέ να στα πω, παραδέχεται πως στο παρασκήνιο οι σχέσεις τους δεν είναι πάντα υπέροχες και μοναδικές! 

Για δεύτερη χρονιά στην εκποµπή «Φτιάξε καφέ να στα πω». Πώς είναι τα πράγµατα;

Τα πράγµατα είναι δύσκολα και απαιτητικά. Η τηλεόραση δεν είναι απλά βαφόµαστε και βγαίνουµε στον αέρα. Γίνεται αρκετή δουλειά πίσω από τις κάµερες, τρέχουµε καθηµερινά για το ρεπορτάζ και προσπαθούµε πάντα να έχουµε την είδηση. Σε αυτή τη δουλειά, πλέον, έχει µπει στο παιχνίδι και ο τηλεθεατής, ο οποίος είναι υποψιασµένος, δεν χαµπαριάζει, δεν κοιτάζει την ωραία γκόµενα και τον ωραίο γκόµενο, τη µίνι φούστα, τα µπράτσα και τους κοιλιακούς, αλλά θέλει πληροφορία και είδηση.

Και η σχέση σου µε τους συνεργάτες σου;

Είµαστε συνεργάτες, δεν έχουµε γίνει φίλοι, ωστόσο έχουµε µία πάρα πολύ καλή σχέση. ∆εν µου αρέσει να γίνοµαι αυλικός κανενός, οπότε πάντα διατηρώ τις αποστάσεις, µε σεβασµό στον παρουσιαστή, στον αρχισυντάκτη και στην οµάδα, αλλά κοιτάζω να κάνω τη δουλειά µου, να έχω µε όλους µία καλή συνεργασία και να προχωράµε µαζί.

Υπάρχει το άγχος του ανταγωνισµού;

∆εν έχω να αποδείξω τίποτα και σε κανέναν. Το αν είµαι καλός ή όχι στη δουλειά µου το δείχνουν ο χρόνος, οι συνεντεύξεις µου, τα θέµατά µου και η στάση που έχω όλα αυτά τα χρόνια απέναντι σε αυτό που λέµε σόουµπιζ. Η σόουµπιζ για εµένα είναι κάτι που έχω αποµυθοποιήσει εντελώς. Πίσω από τα φανταχτερά χαµόγελα, τα φιλάκια και τις αγκαλίτσες µπροστά στις κάµερες, τα πράγµατα είναι πολύ διαφορετικά.

Θα µου πεις ένα προτέρηµα και ένα µειονέκτηµα της Κατερίνας Καινούργιου;

Η Κατερίνα είναι ένα γλυκό παιδί και είναι πολύ αγαπητή στο κοινό. Για εµένα είναι προτέρηµα το να είσαι αγαπητός στις γυναίκες και το προτέρηµα της Κατερίνας είναι ότι είναι αγαπητή στο κοινό της, γι’ αυτό είναι και ένα δυνατό πρόσωπο εµπορικά. Για τους διαφηµιστές είναι µέσα στα πέντε καλύτερα ονόµατα στο Instagram. Αυτό κάτι σηµαίνει. Σαφώς, ωστόσο, έχει και η Κατερίνα µειονεκτήµατα, δεν είναι η θεά της τηλεόρασης που βρίσκεται στο απυρόβλητο. Μπορεί, για παράδειγµα, να πέσει κάποια στιγµή ψυχολογικά, µπορεί να εκνευριστεί µαζί µας, αλλά κι εµείς µαζί της. Ανθρωποι είµαστε και, όταν είσαι µε κάποιον µαζί καθηµερινά τέσσερις ώρες στον αέρα και κάποιες άλλες ώρες εκτός αέρα, σαφώς και θα υπάρχουν εντάσεις. Εχει συµβεί κι εγώ να συγχυστώ και να είµαι στην τσίτα µε την Κατερίνα. Το θεωρώ φυσιολογικό. Οι σχέσεις µας είναι όπως και των ζευγαριών. Αν, για παράδειγµα, µε το κορίτσι µου είναι συνέχεια όλα ωραία και ρόδινα, τότε σίγουρα υπάρχει πρόβληµα. Ετσι και η σχέση µου µε την Κατερίνα έχει εντάσεις και κάποιες φορές, µάλιστα, χωρίς καν να µιλήσουµε. Πλέον καταλαβαίνει ο ένας τον άλλον από τα µάτια.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved