Μαρία η άσχημη: Η Μαρία αναλαμβάνει την πρώτη της αποστολή στο Παρίσι
Media

Μαρία η άσχημη: Η Μαρία αναλαμβάνει την πρώτη της αποστολή στο Παρίσι

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Μαρία η άσχημη, η Τζίνα μαθαίνει από τη Μαρκέλλα για τη ματαίωση του γάμου της και η Μαρία το ακούει.

Τη στιγμή που οι απόκληρες βγαίνουν από το El Rostro, συναντούν τον Αλέξη που μπαίνει και ζητά να πιει. Η Αγγελική, γεμάτη ενθουσιασμό, λέει στον Σωτήρη πως δέχεται την πρόταση γάμου του! Στο Παρίσι, η Μαρία δεν σταματά να εντυπωσιάζεται από όλα και κυρίως από τους συνεργάτες της Τζίνας, οι οποίοι της συμπεριφέρονται πολύ φιλικά και ζεστά.

Η Μαρία αναλαμβάνει την πρώτη της αποστολή στο Παρίσι. Στο χώρο της δεξίωσης, μετά από την επίδειξη μόδας, η Μαρία γνωρίζεται με έναν γνωστό σεφ και φίλο της Τζίνας, τον γοητευτικό Φίλιππο, ο οποίος όπως και οι άλλοι φίλοι της Τζίνας συμπεριφέρεται πολύ φιλικά στη Μαρία. Στο El Rostro, ο Δημήτρης κατακρίνει τη Μαρία κι ο Αλέξης την υπερασπίζεται. Ο Νικόλας συμπαραστέκεται στην Αγγελική, η οποία είναι λυπημένη από την άρνηση του Σωτήρη να παντρευτούν. Η Λίλιαν μαθαίνει από τη Μαρκέλλα για τη σχέση του Αλέξη και της Μαρίας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved