Μαρία η άσχημη: Ο Αλέξης προσπαθεί να κρύψει τον πόνο του στο ποτό
Media

Μαρία η άσχημη: Ο Αλέξης προσπαθεί να κρύψει τον πόνο του στο ποτό

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Μαρία η άσχημη, η Λίλιαν προσπαθεί να τονώσει το ηθικό της Μαρκέλλας και να την κάνει να πιστέψει πως ο Αλέξης ό,τι έκανε το έκανε για την εταιρία.

Η Μαρία, παρ’ ότι όλοι της φέρονται υπέροχα, νιώθει ακόμα παράταιρη. Αποφασίζει να κάνει μόνη της μία βόλτα στο ρομαντικό, νυχτερινό Παρίσι. Ο Αλέξης, από την άλλη, προσπαθεί να κρύψει τον πόνο του στο ποτό, θυμούμενος με νοσταλγία τις ευτυχισμένες ημέρες που πέρασε με τη Μαρία. Η Αγγελική, συγκινημένη, ακούει από την Αργυρώ την απόφασή της να είναι αυτή ο δότης του μοσχεύματος που χρειάζεται ο Νικήτας. Η Μαρία νοσταλγεί τους φίλους της στην Ελλάδα και σκέφτεται να επιστρέψει...

Η Τζίνα, πικραμένη και απογοητευμένη από την απόφαση της Μαρίας να φύγει, ψάχνει για άλλη βοηθό. Αλλά η Μαρία δεν θέλει να την εγκαταλείψει. Στην Ecomoda κανείς δεν υπολογίζει τον Αλέξη μετά από τη νέα τάξη που επικρατεί. Η Μίλλυ κανονίζει με τον Μπάμπη να συναντηθούν στο σπίτι της Ελεωνόρας όταν αυτή δεν θα είναι εκεί. Ο Αλέξης ζητά από την Καίτη να μάθει πού είναι η Μαρία. Η Μαρία, από την άλλη, μην αντέχοντας άλλο, αποφασίζει να μιλήσει στην Τζίνα για όλα όσα έχει περάσει!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved