Power of love: Παίκτρια έψαχνε τον έρωτα αλλά παντρεύεται το καλοκαίρι στη Μύκονο!
Media

Power of love: Παίκτρια έψαχνε τον έρωτα αλλά παντρεύεται το καλοκαίρι στη Μύκονο!

Στο Power of Love οι παίκτες ψάχνουν να βρουν τον έρωτα. Μια όμως από τις κοπέλες φαίνεται πως τον είχε ήδη βρει εκτός παιχνιδιού και μάλιστα... παντρεύεται το καλοκαίρι. Την είδηση την αποκαλύπτει ο σύντροφός της.

«Η Γκαμπριέλα δεν είναι single. Είμαστε μαζί εδώ κι έναν χρόνο και το καλοκαίρι θα παντρευτούμε στη Μύκονο. Μπήκε τυχαία στο "Power of love" κι εγώ συμφώνησα. Το είδα σαν μια δοκιμασία στη σχέση μας» αποκαλύπτει στην Espresso ο αστρολόγος Άρης Παπαδόγιαννης για τη σχέση του με την Γκαμπριέλα Τσολάκοβα, η οποία υποτίθεται ότι ψάχνει την αγάπη στο reality.

Όπως ισχυρίζεται, ο ίδιος και η Γκαμπριέλα Τσολάκοβα συνόδευσαν τον κοινό φίλο τους Τάσο Ποτσέπη (σ.σ.: «Αγάπη μόνο!»} στο κάστινγκ της εκπομπής κι εκεί άνθρωπος της παραγωγής έκανε πρόταση στην Γκαμπριέλα να περάσει κι αυτή από δοκιμαστικό. Τελικά επέλεξαν εκείνη, και όχι τον Ποτσέπη.

Ο αστρολόγος, τον οποίο βλέπουμε στην εκπομπή του «Η ώρα του Αρη» στο High TV στα γυρίσματα της οποίας γνωρίστηκε και με την Γκαμπριέλα, δεν αρνήθηκε να απαντήσει στο ερώτημα μας αν ζηλεύει βλέποντας την αγαπημένη του στο παιχνίδι.

«Υπήρχαν στιγμές που ζήλεψα. Είναι φυσικό όταν την κοπέλα με την οποία έχεις σχέση την πολιορκούν. Όμως, της έχω εμπιστοσύνη κι αυτό φάνηκε, αφού δεν φλέρταρε και ήταν μαζεμένη» μας λέει και αποκαλύπτει ότι ύστερα και από τη συμμετοχή της Γκαμπριέλα στο «Power of love» η σχέση τους δοκιμάστηκε και θα έχει ευτυχή κατάληξη! Σκοπεύουμε να παντρευτούμε τον Αύγουστο στη Μύκονο, όπου θα ανοίξω γραφείο στη Χώρα. Έτσι θα συνδυάσουμε δουλειά και διακοπές, αλλά και τον γάμο μας. Άλλωστε, το ενδιαφέρον της για την αστρολογία ξεκίνησε από μένα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved