Survivor 2: Μαρία Σαμαρίνου: «Δεν μπορούσα να σηκωθώ το πρωί από το κρεβάτι. Είχα τρομοκρατηθεί…»
Media

Survivor 2: Μαρία Σαμαρίνου: «Δεν μπορούσα να σηκωθώ το πρωί από το κρεβάτι. Είχα τρομοκρατηθεί…»

Η Μαρία Σαμαρίνου αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor 2 και αιτιολόγησε την απόφασή της αυτή, λέγοντας πως είναι κάτι που κάνει για την καριέρα της. Με νέες της δηλώσεις, η αθλήτρια βάζει τα πράγματα στην θέση τους.

«Αποχώρησα οικειοθελώς επειδή ήθελα να προστατεύσω την καριέρα μου. Η αλήθεια είναι πως από τον πρώτο καιρό του παιχνιδιού ένιωθα πάρα πολύ άσχημα από την άποψη της φυσικής κατάστασης. Δεν μπορούσα να σηκωθώ το πρωί από το κρεβάτι-σανίδι. Ένιωθα μυϊκή ατονία και έβλεπα τη διαφορά στο σώμα μου. Με τον καιρό όλο αυτό άρχισε να με απασχολεί περισσότερο, τόσο πολύ που είχε αρχίσει να μου περνάει και στο ψυχολογικό κομμάτι. Το βράδυ δεν μπορούσα να κοιμηθώ, γιατί σκεφτόμουν το κακό που μπορεί να κάνω στην καριέρα μου και κάπως έτσι οδηγήθηκα στην απόφαση να αποχωρήσω» τόνισε στο 7 Μέρες TV

-Τους φόβους σου τους είχες μοιραστεί και με την ομάδα σου.

«Ναι, είχα μιλήσει σε όλα τα παιδιά για τις ανησυχίες μου. Μερικοί επειδή με ήθελαν πολύ στο παιχνίδι με συμβούλεψαν να κάνω υπομονή, γιατί επανέρχεται ο οργανισμός. Ωστόσο, εγώ δεν το άκουσα, γιατί είχα τρομοκρατηθεί.»

- Ήταν δηλαδή πιο δύσκολο το «Survivor» από ό,τι το περίμενες.

«Ναι, η αλήθεια είναι πως είναι πολύ πιο δύσκολο από ό,τι το περίμενα και για αυτό το λόγο μπήκα κιόλας. Στην αρχή δεν φανταζόμουν σε καμία περίπτωση ότι θα μπορούσε να κάνει κακό στην καριέρα μου. Αποδείχτηκε όμως κάτι τελείως διαφορετικό.»

- Υπήρχαν κάποια άτομα τα οποία να ένιωσες πιο κοντά σου;

«Ήρθα πιο κοντά με 2-3 άτομα, γιατί δεν θα μπορούσα να ανταπεξέλθω μόνη μου σίγουρα. Και πιστεύω ότι όταν βρίσκεσαι σε ένα παιχνίδι, με τέτοιες συνθήκες, πρέπει να έχεις κάποιον πιο κοντά έτσι ώστε να μπορέσεις να βγάλεις τα εσώψυχά σου. Ποια ήταν αυτά τα άτομα; Κυρίως ήταν η Όλγα Φαρμάκη, με την οποία περνούσα ατέλειωτες ώρες, μιλώντας, και νιώθω πολύ τυχερή που βρέθηκε κι εκείνη εκεί και είχα κάποια τόσο κοντά σε εμένα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved