Ορκόπουλος: Η επιτυχία της σειράς «Το σόι σου» και η σχέση του με τους υπόλοιπους ηθοποιούς
Media

Ορκόπουλος: Η επιτυχία της σειράς «Το σόι σου» και η σχέση του με τους υπόλοιπους ηθοποιούς

Το «σόι σου» προβάλλεται τέσσερα χρόνια και ο Παύλος Ορκόπουλος αποκάλυψε που οφείλεται η επιτυχία της, αλλά και ποια είναι η σχέση του με τους υπόλοιπους ηθοποιούς, αλλά και τους συντελεστές της σειράς.

Σε τι θα αποδίδατε την ανοδική πορεία της σειράς;

«Το ότι αφορά όλη την οικογένεια και τη βλέπουν από μικρά παιδιά μέχρι και οι παππούδες τους. Φαντάζομαι ότι με τους υπόλοιπους συντελεστές έπειτα από τόσα χρόνια το δέσιμο είναι σημαντικό. Ναι, είμαστε σαν ένας πολύ αγαπημένος θίασος, περνάμε πάρα πολύ καλά και έχουμε άριστη συνεργασία με όλους. Πολύ σημαντική και ένα από τα συστατικά της επιτυχίας της σειράς είναι η σχέση και η συνεργασία που έχουμε με το σκηνοθέτη μας, Αντώνη Αγγελόπουλο, ο οποίος μας εμπνέει απόλυτη εμπιστοσύνη»

Ο Μενέλαος είναι εκείνος που συνήθως κρατάει τις ισορροπίες με τους συμπεθέρους.

«Ο Μενέλαος δείχνει μεγαλή κατανόηση με τους, συμπεθέρους. Κατ' αρχάς τους εκτιμάει πάρα πολύ, γιατί είναι ανοιχτόκαρδοι, τους αρέσει να προσφέρουν και χαίρονται όταν κι εμείς ως συμπέθεροι χαιρόμαστε. Βεβαίως, πάντα σε κάθε μας συνάντηση είναι έτοιμος για το ρόλο του διαιτητή. Το επόμενο στάδιο θα είναι φαντάζομαι η σφυρίχτρα και οι κάρτες!»

Τι γίνεται όταν βρίσκεστε η τετράδα;

«Γενικά είμαστε πολύ δεμένοι μεταξύ μας και με αυτούς ακόμα που δεν έχουμε καθημερινή συνεργασία. Με τους συμπεθέρους όταν συναντιόμαστε πάντα υπάρχει μεγάλη αγάπη διότι συμβαίνουν διάφορα. Είναι υπέροχο και καταγράφεται στην οθόνη. Όλα τα απρόοπτα που δημιουργούνται τροφοδοτούν και τις σκηνές»

Ο ρόλος σας έχει περάσει πολλές περιπέτειες.

«Για αυτό αγαπώ αυτόν το ρόλο, διότι δεν... πλήττει ποτέ- Με την Αλεξάνδρα που έχει στο πλευρό του πάντα κάτι συμβαίνει η ζωή είναι όμορφη! Ακόμα κι αν πολλές φορές τον βγάζει από τα ρούχα του»

Πώς εξελίσσεται η συνεργασία με τη Μίρκα;

«Είναι ευλογημένη συνεργασία και την εκτιμώ πάρα πολύ, όπως κι εκείνη. Έχουμε αποκτήσει τους κώδικες μας, παίζοντας, δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Ακούμε πάρα πολύ καλά ο ένας τον άλλο και συνεργαζόμαστε άψογα. Ο Μενέλαος πού βρίσκει το κουράγιο να συγχωρεί τις τρέλες της συζύγου; Το κουράγιο το βρίσκει γιατί αγάπησε και ξέρει βαθιά μέσα του ότι η ιδιαίτερη σύζυγος του τον αγαπάει»

Υπάρχουν κάποια στοιχεία του χαρακτήρα σας που να έχετε δώσει στο ρόλο;

«Πάντα τους ρόλους μας τους χτίζουμε με βάση τις δικές μας ευαισθησίες. Η σχέση με το ρόλο είναι αμφίδρομη, παίρνεις και δίνεις στοιχεία. Ο Μενέλαος είναι υπομονετικός και πάντα προσβλέπει σε μια κατανόηση» δήλωσε στο 7μέρεςtv ο Παύλος Ορκόπουλος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved