Τσουρουνάκη-Χατζόπουλος: Ποιοι πιστεύουν ότι θα φτάσουν στον τελικό του Master Chef;
Media

Τσουρουνάκη-Χατζόπουλος: Ποιοι πιστεύουν ότι θα φτάσουν στον τελικό του Master Chef;

Η Ηλέκτρα Τσουρουνάκη και ο Βασίλης Χατζόπουλος αποκαλύπτουν ποιοι πιστεύουν ότι θα είναι στον τελικό του Master Chef. 

Ποιες οι γνώσεις που φορτώσατε στις αποσκευές σας, φεύγοντας;

Β.Χ.: «Βασικά πήρα μαζί μου κάποιες λέξεις-κλειδιά όπως λάθος, κρίση, άγχος, πίεση, πάθος, εξέλιξη, συγκίνηση. Το «Master Chef» με δίδαξε και ως μάγειρα και ως άνθρωπο. Πλέον στηρίζω πιο πολύ αυτό που λέω κάθε μέρα στον εαυτό μου: «Μην πιστεύεις ό,τι νομίζεις».

Η.Τ.: «Ως ερασιτέχνις είμαι υπερ-ευχαριστημένη μέχρι το σημείο στο οποίο κατάφερα να φτάσω. Έμαθα πάρα πολλά και δούλεψα με υλικά και εξοπλισμό με τα οποία δεν είχα δουλέψει ξανά. Έμαθα τεχνικές τις οποίες χρησιμοποίησα και στο διαγωνισμό και είδα πώς δουλεύει μια επαγγελματική κουζίνα»

Τι θα έλεγες σε εκείνους που σε ήθελαν εκτός παιχνιδιού, καθώς τόνιζαν ότι δεν είχες γνώσεις;

Η.Τ.: «Δεν ισχυρίστηκα ότι έχω γνώσεις πάνω στη μαγειρική. Μπήκα στο παιχνίδι ως ερασιτέχνις που αγαπάει τη μαγειρική και θέλει να μάθει όσα περισσότερα μπορεί, με όπλα τη θέληση και την προσπάθεια. Άλλωστε, ο διαγωνισμός είναι δομημένος με τέτοιο τρόπο, ώστε να δίνει σημασία και στην εξέλιξη των παικτών»

Ποιος συμπαίκτης σας «παίζει» τίμια και, ποιος θα φτάσει στον τελικό;

Β.Χ.: «Τίμιος, αγνός, καθαρός άνθρωπος με ψυχή και ήθος. Αργύρη, είσαι αδελφός. Η τριάδα που μυρίζομαι είναι: Αργύρης, Τιμολέων, Χρήστος ή Σάββας»

Η.Τ.: « Ο παίκτης που θα έλεγα ότι έπαιζε πιο τίμια στο παιχνίδι ήταν ο Χαράλαμπος και θα ήθελα να τον δω να φτάνει μέχρι τέλους. Παιδιά που έχω ξεχωρίσει για το χαρακτήρα και τη μαγειρική τους και θα ήθελα να τους δω μέχρι τελική τριάδα είναι ο Σάββας, ο Χρήστος και ο Αργύρης» εξήγησαν στο 7μέρεςtv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved