Bahar: Η Ζεϊνέπ, απαιτεί απ’ τον Αρντά να παντρευτούν αμέσως
Media

Bahar: Η Ζεϊνέπ, απαιτεί απ’ τον Αρντά να παντρευτούν αμέσως

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Bahar, η Ζεϊνέπ, απαιτεί απ’ τον Αρντά να παντρευτούν αμέσως, προτού μαθευτεί ότι δεν έχει πια τον δίσκο στην κατοχή της.

Ο Βολκάν αποφασίζει να δράσει προκειμένου να δώσει μια λύση στην υπόθεση. Επισκέπτεται την Εφσούν και την ενημερώνει πως η Ζεϊνέπ δεν έχει πια τον δίσκο. Η Εφσούν ενημερώνει με τη σειρά της τον Αρντά, προτού αρχίσουν τις διαδικασίες για το γάμο. Ο Κενάν κάνει πάλι αισθητή τη δυσάρεστη παρουσία του στην οικογένεια Αταχάν. Ένα τρομερό μήνυμα τους περιμένει μπροστά στην πόρτα της έπαυλης, το οποίο τους προκαλεί μεγάλη αναστάτωση. Ο Ορκούν σκέφτεται ξανά το συμφέρον του και αποφασίζει να μη δώσει τον δίσκο στην Εφσούν.

Συναντά τη Ζεϊνέπ και της τον δίνει πίσω, προκειμένου να χωρίσουν η Εφσούν και ο Αρντά για να έχει ο ίδιος μια πιθανότητα να πλησιάσει την Εφσούν. Η Γκανιμέτ δεν αντέχει στην ιδέα πως θα μένει κάποιος ξένος στο σπίτι της, που έχτισε με πολύ κόπο και στερήσεις. Έτσι, αποφασίζει ότι είναι προτιμότερο να το κάψει, παρά να το αφήσει σε χέρια ξένα. Ο Βολκάν παρακολουθεί από μακριά τη συζήτηση της Ζεϊνέπ και του Ορκούν. Όταν γίνεται αντιληπτός, αρχίζει ένα κυνηγητό, το οποίο καταλήγει στο φλεγόμενο σπίτι της Γκανιμέτ, όπου βρίσκεται κρυμμένος ο δίσκος. Ο Βολκάν καταφέρνει να ξεφύγει με τον δίσκο, αλλά αυτή τη φορά, τον κυνηγά η Ζεϊνέπ…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved