Bahar: Η Εφσούν αναγκάζεται να πει τα πάντα για τον εκβιασμό στη Χιούλγια
Media

Bahar: Η Εφσούν αναγκάζεται να πει τα πάντα για τον εκβιασμό στη Χιούλγια

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Bahar, η πάλη του Βολκάν και της Ζεϊνέπ έχει ως αποτέλεσμα την πτώση της Ζεϊνέπ στο έδαφος.

Όταν συνέρχεται, βρίσκεται σε ένα άγνωστο μέρος και δίπλα της είναι ο Βολκάν. Η δεύτερη πάλη τους έχει ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό της αυτή τη φορά. Ο Βολκάν μεταφέρει τη Ζεϊνέπ σε άλλο μέρος, ενώ εξακολουθούν να την αναζητούν οι δικοί της. Ο Αρντά πηγαίνει να συναντήσει τη Ζεϊνέπ και καταλήγει στη φυλακή επειδή τον πιάνει η αστυνομία μαζί με τα ματωμένα ρούχα της Ζεϊνέπ. Το μυστήριο αρχίζει να μεγαλώνει. Η Εφσούν αναγκάζεται να πει τα πάντα για τον εκβιασμό στη Χιούλγια. Είναι, όμως, αποφασισμένη να σώσει τον άντρα της από τα σίδερα της φυλακής. Η Εφσούν κάποια στιγμή καταλαβαίνει πως πίσω απ’ αυτή την εξαφάνιση κρύβεται ο Βολκάν.

Η Ζεϊνέπ καταφέρνει αυτή τη φορά να τραυματίσει βαριά τον Βολκάν και να το σκάσει μαζί με τον δίσκο. Η Εφσούν ακολουθεί τη Ζουχάλ, η οποία πηγαίνει προμήθειες στον αδερφό της και ανακαλύπτει την κρυψώνα, μέσα στο δάσος. Λόγω μιας καταγγελίας, που γίνεται, κατευθύνεται και η αστυνομία προς τα εκεί. Αν και η Εφσούν καταφέρνει να βρει τη Ζεϊνέπ πριν την αστυνομία και να καταστρέψει τον δίσκο και ο Αρντά βγαίνει απ’ τη φυλακή, άλλος ένας κίνδυνος παραμονεύει για την οικογένεια Αταχάν. Αυτός ο κίνδυνος, έχει ένα πολύ γνωστό όνομα. Κενάν!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved