Ελένη Γερασιμίδου: «Πραγματικά γελάσαμε με την καρδιά μας στα γυρίσματα»
Media

Ελένη Γερασιμίδου: «Πραγματικά γελάσαμε με την καρδιά μας στα γυρίσματα»

Γίνονται μαθήματα επιβίωσης στη φτώχεια; Γίνονται, όταν «δασκάλα» είναι η οικιακή βοηθός και «μαθήτρια» η πλούσια κυρία που βλέπει τα λεφτά της να λιγοστεύουν ημέρα με την ημέρα.

H Ελένη Γερασιμίδου μίλησε στην espresso για την εκ νέου συνεργασία της με τον Λάκη Λαζόπουλο στους νέους «Δέκα μικρούς Μήτσους».

«Πέρασαν 17 χρόνια από τους παλιούς “Μήτσους”, αλλά το κλίμα ήταν ακριβώς το ίδιο. Με τον Λάκη είχαμε την ίδια ψυχική ευφορία. Το να παίρνει ένας ηθοποιός ένα ωραίο κείμενο, γεμάτο από σουρεαλισμό, που γίνεται όμως κατανοητός από τον καθέναν, αυτό είναι μοναδικό. Ο Λάκης αυτή τη φορά έχει βάλει την Ελενίτσα και τον Μήτσο μέσα στην οικονομική κρίση να κάνουν κλήρωση για ποιον λογαριασμό θα πληρώσουν πρώτα» αναφέρει η αγαπημένη ηθοποιός.

«Πραγματικά γελάσαμε με την καρδιά μας στα γυρίσματα. Οι ήρωες αυτοί αγαπήθηκαν τόσο, γιατί αποτελούν κομμάτι της κοινωνίας μας. Ο πλούτος αυτού του ζευγαριού είναι η σχέση τους. Ο Λάκης με τη γνωστή σατιρική διάθεση που τον χαρακτηρίζει μιλά γι’ αυτό που έχουμε διαπιστώσει όλοι μας: ότι το χρήμα θα το κατέχουν λίγοι άνθρωποι στη ζωή. Παρακολούθησα και τη φετινή του επιθεώρηση “Α-πε-λπι-σί-το” με την εκπληκτική Σοφία Φιλιππίδου και πραγματικά χάρηκα μια εξαιρετική παράσταση με άποψη» τονίζει και, όπως λέει, για εκείνη είναι πλέον εσωτερική ανάγκη να κάνει μόνο δουλειές με νόημα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved