Bahar: Η Μπαχάρ ετοιμάζεται να γεννήσει πρόωρα
Media

Bahar: Η Μπαχάρ ετοιμάζεται να γεννήσει πρόωρα

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Bahar, η Γκανιμέτ βρίσκεται στο νοσοκομείο ύστερα από την καρδιακή κρίση που παθαίνει λόγω της συμπεριφοράς της Ζεϊνέπ.

Η Ζεϊνέπ, όμως, παρά το γεγονός αυτό, δεν το βάζει κάτω και συναντιέται με τον Ορκούν για να παραλάβει αυτό, που του έχει ζητήσει. Ένα όπλο! Η Σουλτάν προλαβαίνει τη Ζεϊνέπ στο σπίτι με το όπλο στο χέρι και προσπαθεί να της αλλάξει γνώμη. Όμως τα πικρά λόγια της Ζεϊνέπ, θα γίνουν αιτία να πάθει η Σουλτάν ένα εγκεφαλικό επεισόδιο, με αποτέλεσμα να μην έχει πια τη δύναμη να τη σταματήσει για να μη συμβεί το κακό. Ο Ατές έχει δηλώσει στον Κενάν πως επιλέγουν να πάρουν πίσω τη Νουράν. Την ίδια στιγμή, η Μπαχάρ ετοιμάζεται να γεννήσει πρόωρα και ο Ατές σπεύδει στο νοσοκομείο για να είναι κοντά της.

Ο Ασίμ και ο Μεχμέτ - Εμίρ, κατευθύνονται προς το σημείο, που τους έχει δηλώσει ο Κενάν πως βρίσκεται η Νουράν. Έτσι, η μικρή Νουράν βρίσκεται ξανά στα χέρια της οικογένειάς της. Ο Κενάν κατευθύνεται προς το σημείο, που βρίσκεται η Εφσούν για να δώσει τέρμα στη ζωή της, αλλά μια στάση, που θα κάνει στη διαδρομή, θα αλλάξει τα σχέδιά του. Η Εφσούν είναι ελεύθερη και τρέχει στην έπαυλη για να δώσει τα ευχάριστα νέα στον Αρντά. Την ίδια στιγμή, έρχεται στον κόσμο το μωρό της Μπαχάρ και του Ατές, η Νουράν βρίσκεται στο νοσοκομείο και απολαμβάνει τα πρώτα λεπτά του αδερφού της μαζί με τους γονείς της. Η Ζεϊνέπ, καταφθάνει στην έπαυλη των Αταχάν με το όπλο στο χέρι για να ολοκληρώσει το σκοτεινό σχέδιό της κατά του Αρντά και της Εφσούν…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved