Κωνσταντίνος Συμεωνίδης: Έτσι δικαιολογεί την αποχώρηση του από το Master Chef
Media

Κωνσταντίνος Συμεωνίδης: Έτσι δικαιολογεί την αποχώρηση του από το Master Chef

Μια αστοχία στην παρασκευή ενός γλυκού στάθηκε αφορμή για να βρεθεί εκτός του ριάλιτι μαγειρικής.

Ήταν τόσο σημαντική αυτή η αστοχία με το καπάκι στη δοκιμασία;

«Σύμφωνα με όσα άκουσα από τους κριτές είχα μια βασικότατη αστοχία, η οποία στοίχισε στο κόνσεπτ του γλυκού. Όμως, αυτά που μου είπαν οι κριτές ήταν ότι οι επιμέρους παρασκευές μου ήταν σε πάρα πολύ καλό επίπεδο. Αν το ίδιο γλυκό σερβιριζόταν σε ένα πιάτο φλατ και δεν υπήρχε αυτό το κόνσεπτ, νομίζω ότι θα μιλούσαμε για διαφορετικό αποτέλεσμα τώρα»

Τι κέρδισες από τη συμμετοχή σου;

«Πάνω από όλα μου έδωσε τις ανθρώπινες σχέσεις, είχα την ευκαιρία να έρθω σε επαφή με όλο αυτό τον κόσμο. Από τους διαγωνιζόμενους και τους κριτές μέχρι τους καλεσμένους και τα άτομα της παραγωγής, από τον καθένα είχα να πάρω πράγματα. Στο μαγειρικό κομμάτι, μου άρεσε πάρα πολύ, ότι βρισκόμουν κάπου που μαγείρευα και μου γινόταν μια εύστοχη κριτική. Πολλές φορές στην κουζίνα επειδή είναι ανταγωνιστικό το περιβάλλον μπορεί αυτός που είναι από πάνω σου να μη σε κριτικάρει σωστά. Να σου κρύψει πράγματα. Η κριτική των κριτών για εμένα ήταν το κάτι άλλο. Μου είπαν πράγματα τα οποία πολλές φορές στις κουζίνες δεν έχουν μπει στη διαδικασία να μου πουν. Στην πραγματική ζωή δεν σου εξηγούν το λάθος και πώς θα το διορθώσεις, θεωρώ ότι αυτό με κάνει καλύτερο μάγειρα»

Τι σε έκανε να δηλώσεις συμμετοχή;

«Εδώ και πεντέμισι χρόνια ζούσα στο Δουβλίνο. Ήθελα να γυρίσω πίσω, ήθελα αυτά που έμαθα να τα βάλω σε εφαρμογή στην Ελλάδα και να είμαι παράλληλα κοντά στους δικούς μου ανθρώπους, στον ελληνικό καιρό! Έψαχνα λοιπόν ένα τρόπο ώστε να γυρίσω στην Ελλάδα υπό καλύτερες συνθήκες. Παράλληλα, βλέποντας και το περσινό «Master Chef», διαπίστωσα πως το επίπεδο είναι πάρα πολύ υψηλό. Γνωρίζοντας και τον Λάμπρο Βακιάρο με τον οποίο ήμασταν στην ίδια σχολή, ξέροντας πως είναι σοβαρός άνθρωπος και πολύ καλός μάγειρας, θεώρησα ότι αξίζει τον κόπο» εξήγησε στο 7μέρεςtv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved