Ευαγγελία Συριοπούλου: «Η ταχύτητα με την οποία τρέχει μια καθημερινή σειρά είναι πραγματικά μεγάλη»
Media

Ευαγγελία Συριοπούλου: «Η ταχύτητα με την οποία τρέχει μια καθημερινή σειρά είναι πραγματικά μεγάλη»

Την απολαμβάνουμε καθημερινά μέσα από την τηλεοπτική σειρά του Alpha Έλα στη θέση μου.

Η Ευαγγελία Συριοπούλου μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της την μεγαλύτερη πρόκληση που μπορεί να έχει ένας ρόλος σε καθημερινή σειρά.

Ποια είναι η μεγαλύτερη πρόκληση ενός ρόλου σε καθημερινή σειρά;

«Η ταχύτητα με την οποία τρέχει μια καθημερινή σειρά είναι πραγματικά μεγάλη. Και το πιο δύσκολο είναι να μπορέσεις να διατηρήσεις τον επαγγελματισμό σου και την υποκριτική τεχνική σε πολύ υψηλό επίπεδο προκειμένου να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις της δουλειάς. Ύστερα από κάποιο σημείο ωριμάζει όλο αυτό, με την εμπειρία και βγαίνει πιο αβίαστα. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να διαχειριστείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον χρόνο, έτσι ώστε να είσαι στην ώρα σου, διαβασμένος και έτοιμος»

Υπάρχουν κοινά σημεία ανάμεσα σε εσένα και τους ρόλους που έχεις υποδυθεί κατά καιρούς; Σε βλέπεις μέσα τους; «Ο τρόπος που προσεγγίζω τους ρόλους που καλούμαι να υποδυθώ, άσχετα με το αν έχω κοινά σημεία με αυτούς, είναι ακριβώς το να αποκτήσω κοινά σημεία. Άρα όσο μακριά και να είμαι από τον χαρακτήρα ενός ρόλου, στο τέλος νιώθω ότι ένα μεγάλο μέρος του έχει ενσωματωθεί από εμένα», λέει η ηθοποιός στο Tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved