Το τατουάζ: Ο Στέφανος αντιμετωπίζει την ερωτική πρόκληση της πρώην του
Media

Το τατουάζ: Ο Στέφανος αντιμετωπίζει την ερωτική πρόκληση της πρώην του

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Το τατουάζ, η Άννα δεν μετανιώνει για το τατουάζ που έκανε στο χέρι της, καθώς λέει στη Νικόλ ότι δεν έχει ξεπεράσει τον Αλέξανδρο.

Η Ελένη δεν θέλει να μιλήσει στον Ορφέα για την εγκυμοσύνη της και παίρνει μόνη της μια πολύ δύσκολη απόφαση. Ο Τόνυ είναι πεπεισμένος ότι ο «Στρατηγός» ευθύνεται για την επίθεση! Ένας καινούριος έρωτας μπαίνει στη ζωή του Αλέξανδρου, ο οποίος προσπαθεί να ξεχάσει την Άννα. Η Βέρα καταβάλει μεγάλες προσπάθειες ώστε να μην ερωτευτεί τον Νικόλα, όμως ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει από τον έλεγχό της και χωρίς δεύτερη σκέψη αποκαλύπτει στον Θεοχάρη ότι έχει ξεκινήσει μια καινούρια σχέση…

Ο Θεοχάρης είναι έξαλλος από τη ζήλεια, ενώ ο Νικόλας «επιβάλλει» στην Βέρα να υψώσει το ανάστημά της... Ο Ορφέας νιώθει ότι η ψυχίατρος, η Τόνια, πλησιάζει τα σκοτεινά του μυστικά… Η επαφή της Ελένης με την Λήδα την κάνει να αναθεωρήσει τις αποφάσεις της. Η Άννα αγωνιά, την ώρα που ο Αλέξανδρος έρχεται όλο και πιο κοντά με την Μαρίνα. Ο Στέφανος αντιμετωπίζει την ερωτική πρόκληση της πρώην του και σε μια στιγμή αδυναμίας κάνει έρωτα μαζί της. Η Τατιάνα κάνει σχέδια για τον γάμο, ενώ ο Τόνυ προσπαθεί να βρει λύση στον εκβιασμό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved