Παρθένα Ζωή: Ο κρυφός γάμος και η απρόβλεπτη απόφαση
Media

Παρθένα Ζωή: Ο κρυφός γάμος και η απρόβλεπτη απόφαση

Καταιγιστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Ant1 Παρθένα Ζωή.

Η Ζωή εξακολουθεί να είναι μπλεγμένη, ο πανικός της για τον γάμο με τον Παύλο την έχει μπλοκάρει και δεν την αφήνει να σκεφθεί καθαρά. Τα κορίτσια, διαπιστώνοντας την κατάσταση της, τη συμβουλεύουν, από ενδιαφέρον, να καθυστερήσει τις διαδικασίες, έτσι ώστε να κερδίσει χρόνο που θα της επιτρέψει να καταλήξει στο τι θέλει να κάνει πραγματικά. Η Ζωή όμως μπερδεύεται ακόμη περισσότερο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μαλώσει μαζί τους. Έπειτα από διάφορες παλινωδίες, η Ζωή δείχνει σίγουρη πια να πάρει την οριστική της απόφαση. Με τις τελευταίες αμφιβολίες για τον γάμο να έχουν πλέον διαλυθεί, είναι πιο έτοιμη από ποτέ να προχωρήσει στο μεγάλο βήμα και να παντρευτεί τον Παύλο. Γεγονός που τη φέρνει για άλλη μια φορά αντιμέτωπη με τον Αρη, ο οποίος, αφού έχει κάνει γνωστή στη Μαρίνα την πρόθεση του να φύγει από το σπίτι, παίζει το τελευταίο του χαρτί προκειμένου να την κάνει να αλλάξει γνώμη.

Η προσπάθεια του όμως πέφτει και πάλι στο κενό. Η Ζωή παραμένει ακλόνητη στην απόφαση της. Εκείνος, μην έχοντας τι άλλο να κάνει, ξεκαθαρίζει τις προθέσεις του σε ό,τι αφορά τον γάμο της με τον Παύλο. Η Ζωή μένει άφωνη. Για να γλιτώσει τα χειρότερα, πλησιάζει τον Παύλο και του κάνει μια τολμηρή πρόταση. Του ζητά να παντρευτούν κρυφά από όλους. Εκείνος στην αρχή αντιδρά, αλλά στη συνέχεια, βλέποντας την επιμονή της, αρχίζει να πείθεται. Και ενώ όλα δείχνουν να πηγαίνουν βάσει των επιθυμιών της Ζωής, συμβαίνει κάτι που αλλάζει την κατάσταση και δημιουργεί καινούργια ένταση. Ο Παύλος πληροφορείται τον έντονο καβγά που είχε π Ζωή με τον Αρη. Οι αμφιβολίες κάνουν και πάλι την εμφάνιση τους και τον απογοητεύουν. Ο προβληματισμός του για το εάν η Ζωή τον θέλει πραγματικά είναι μεγάλος και τον οδηγεί σε μια απρόβλεπτη απόφαση.

Προχωρά στη ματαίωση του γάμου. Κίνηση που προκαλεί την άμεση και σκληρή αντίδραση της Μαρίνας. Του φωνάζει ότι αυτό που έκανε ήταν μια χαζή κίνηση και πως έχασε μια μοναδική ευκαιρία να έχει κοντά του τη γυναίκα που θέλει. Την ίδια ώρα η Ζωή, έτοιμη καθώς είναι να προχωρήσει στη ζωή της, υπογράφει το χαρτί που αναγνωρίζει την πατρότητα του παιδιού και το οποίο είχε απαιτήσει ο Αρης. Είναι έτοιμη να του το δώσει στα χέρια, αλλά η περίεργη συμπεριφορά του την κάνει να αλλάξει γνώμη. Την τελευταία στιγμή πετάει το χαρτί. Εν τω μεταξύ, η Σάρα συνεχίζει απτόητη την πραγματοποίηση των σχεδίων της. Σε μια από τις υπολογισμένες κινήσεις της, καταφέρει να πείσει τον ευάλωτο Αρη να τον συνοδεύσει στα γραφεία της εταιρείας, Η κοινή παρουσία τους εκεί δημιουργεί αναστάτωση. Ολοι τους κοιτούν με αμηχανία, και πρώτος απ' όλους ο Μάρκος. Για άλλη μια φορά βλέπει τη Σάρα και τον Αρη πλάι πλάι. Μια εικόνα που του δημιουργεί ανάμεικτα συναισθήματα και απορίες.

Η συνέχεια αποδεικνύεται δύσκολη για τον Αρη, ο οποίος, εκτός από τα προβλήματα στην προσωπική του ζωή, έρχεται αντιμέτωπος και με ένα σοβαρό ζήτημα που αφορά τα επαγγελματικά του. Η εταιρεία δέχεται οικονομικό έλεγχο και χτυπά συναγερμός. Ο Αρης έχει τρομοκρατηθεί. Με τους ελεγκτές να ξεσκονίζουν τα βιβλία, ο φόβος να έρθουν στο φως τα πλαστά τιμολόγια και το ξέπλυμα του βρώμικου χρήματος είναι πλέον πιο ορατός από κάθε άλλη φορά. Ο πανικός του είναι φανερός και ο Βίκτωρας με τη Μαρίνα κινητοποιούνται. Προσπαθούν να τον κάνουν να ηρεμήσει έτσι ώστε να μην κινήσει υποψίες με τη συμπεριφορά του.

Οι ημέρες περνούν και η αγωνία για το πόρισμα του οικονομικού ελέγχου φθάνει στην κορύφωση της. Η κατάσταση αναγκάζει τον Βίκτωρα να κάνει την κίνηση του. Πλησιάζει τον Παύλο και χωρίς πολλά πολλά του κάνει μια περίεργη, είναι η αλήθεια, πρόταση. Ο αρχικός αιφνιδιασμός του Παύλου μετατρέπεται σε προβληματισμό. Η υποψία ότι κάτι... βρώμικο συμβαίνει στην εταιρεία μπαίνει για τα καλά στο μυαλό του. Πρέπει να ανακαλύψει τι συμβαίνει και γρήγορα. Την ίδια στιγμή, ο Αρης έχει γίνει η σκιά του εαυτού του. Η πίεση του οικονομικού ελέγχου και η αγωνία του να μην αποκαλυφθούν οι σοβαρές ατασθαλίες τον έχουν καταβάλει.

Σε αυτήν την ψυχολογική κατάσταση, δείχνει έτοιμος να ανοίξει το στόμα του και να αποκαλύψει στην Κατερίνα την αλήθεια. Να της πει τον πραγματικό λόγο που τον οδήγησε στην απόφαση, να χωρίσει την αγαπημένη του Ζωή. Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Σοφία είναι έτοιμη να καταρρεύσει. Πλέον τα πρώτα συμπτώματα του σκοτεινού σχεδίου της Σάρας είναι ορατά. Ολοι όμως αποδίδουν την αδυναμία και την ατονία που νιώθει η Σοφία όχι σε κάτι σοβαρό, αλλά σε κάποια ίωση που την ταλαιπωρεί. Η Σοφία, που δεν μπορεί να φανταστεί τι της συμβαίνει, καλεί τη Σάρα σε δείπνο. Μαζί της προσκαλεί τη Ζωή και τον Παύλο. Ενα δείπνο που αποδεικνύεται άκρως αποκαλυπτικό.
Πηγή: Tv Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved