Το τατουάζ: Ο Τόνυ καταρρέει μετά από υπερβολική χρήση κοκαΐνης
Media

Το τατουάζ: Ο Τόνυ καταρρέει μετά από υπερβολική χρήση κοκαΐνης

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς To τατουάζ, ο Τόνυ καταρρέει μετά από υπερβολική χρήση κοκαΐνης, ενώ μιλάει με την Τατιάνα στο τηλέφωνο.

Ο Θεοχάρης δηλώνει, ότι θα κρατήσει τον μικρό Μάριο στο Λονδίνο κι ο Νικόλας αντιδρά, εμψυχώνοντας την Βέρα να διεκδικήσει το παιδί της. Η Μαργκώ, βάζει μια υπάλληλο ν’ απαντήσει στο τηλέφωνο του Τόνυ, προκαλώντας την έντονη ζήλια της Τατιάνας. Ο Στέφανος αποκαλύπτει το δραματικό παρελθόν του στη Νικόλ, ενώ ο Σάκης εμφανίζεται στην Όλγα με στόχο να διασύρει τον Αλέξανδρο στα μάτια της. Στο μεταξύ ο Ορφέας, προκειμένου να σταματήσει η συνεργασία της Τατιάνας με την Τόνια, δείχνει για ακόμα μία φορά ακραία συμπεριφορά…

Ο Νικόλας έρχεται σε σύγκρουση με τον Θεοχάρη για την «αρπαγή» του Μάριου. Ο Τόνυ, μέσα από το νοσοκομείο, προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει τη Τατιάνα στο τηλέφωνο αλλά μάταια… Η Όλγα μαθαίνει για τα ψέματα του Αλέξανδρου και γίνεται έξαλλη. Η Άννα γνωρίζει τον Στέφανο στα Μετέωρα ενώ ο Νικόλας γοητεύεται από την ιστορία της Αμαλίας και θέλει να μάθει τα πάντα για την εποχή που ήταν σε κώμα... Για ένα μυστηριώδη λόγο δείχνει πως η ιστορία της τον ενδιαφέρει πάρα πολύ… Ο Ορφέας συνεχίζει το «σαδιστικό» παιχνίδι του. Όταν ο Τόνυ τελικά επικοινωνεί με την Τατιάνα, μένει άναυδος από την αντίδραση της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved