Survivor 2: Ο Λιανός αποκαλύπτει τις πραγματικές σχέσεις του με τον Τανιμανίδη στη συνεργασία τους
Media

Survivor 2: Ο Λιανός αποκαλύπτει τις πραγματικές σχέσεις του με τον Τανιμανίδη στη συνεργασία τους

Γράφτηκαν και ακούστηκαν πολλά. Τα περισσότερα δημοσιεύματα ήθελαν τον Σάκη Τανιμανίδη και τον Γιώργο Λιανό να μην διατηρούν και πολύ καλές σχέσεις από τότε που ο τελευταίος βρέθηκε στον Άγιο Δομίνικο αναλαμβάνοντας και εκείνος χρέη παρουσιαστή για το Survivor 2. O τραγουδιστής και παρουσιαστής, μιλάει πρώτη φορά και αποκαλύπτει τις πραγματικές σχέσεις που έχουν μεταξύ τους... 

Πώς είναι η εμπειρία σας από το Survivor 2;

Είναι μια υπέροχη εμπειρία, περισσότερο εμπειρία παρά δουλειά. Έτσι το αντιμετωπίζω. Νιώθω πραγματικά τυχερός που συμμετέχω σε αυτό το project με άτομα που εμπιστεύομαι και χαίρομαι να δουλεύω μαζί τους.

Άξιζε τον κόπο το ότι βρεθήκατε στην άλλη πλευρά του κόσμου, μακριά από τα αγαπημένα σας πρόσωπα;

Φυσικά και μου λείπουν τα αγαπημένα μου πρόσωπα, αλλά πολλές φορές είμαι υποχρεωμένος λόγω της δουλειάς μου να είμαι μακριά τους.

Δεν μπορώ να μη σας ρωτήσω για τη σκληρή κριτική που έκαναν κάποιοι σε εσάς. Πώς αντιδράτε σε όλα αυτά; Σκεφτήκατε να ακολουθήσετε το δρόμο του δικαστηρίου;

Ο καθένας έχει το δικαίωμα της άποψής του. Απλώς, δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα εσκαμμένα. Φυσικά, όταν προσπαθούμε να διασφαλίσουμε κάποια πράγματα, μερικές φορές είμαστε υποχρεωμένοι να χρησιμοποιήσουμε όλα τα διαθέσιμα μέσα.

Πώς είναι η επαφή και η συνεργασία με τον Ατζούν Ιλιτζαλί;

Είναι εξαιρετική, είναι ένας άνθρωπος απλός και δίκαιος.

Με τον Σάκη Τανιμανίδη;

Εξαιρετικές. Είναι η παρέα μου εδώ κάτω. Γέλασα πολύ με όσα γράφτηκαν περί κόντρας.

Πηγή: TV Κους Κους

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved