Χάρης Χριστόπουλος: «Διστάζω γιατί σκέφτοµαι σε τι κόσµο θα φέρω αυτό το παιδί»
Media

Χάρης Χριστόπουλος: «Διστάζω γιατί σκέφτοµαι σε τι κόσµο θα φέρω αυτό το παιδί»

 Ο Χάρης Χριστόπουλος αποκάλυψε πρόσφατα ότι πρόκειται να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του Ανίτα. Ο ίδιος μιλάει και για την πιθανότητα απόκτησης οικογένειας αμέσως μετά...

Για παιδί σκέφτεστε; Αρκετοί άνδρες κάνουν οικογένεια σε πιο ώριµη ηλικία πια…

Είναι αλήθεια ότι έχουν αλλάξει τα ηλικιακά στάνταρ. Οι σηµερινοί 50άρηδες είναι 35άρηδες. Η σηµερινή 40άρα είναι σαν 20άρα. Ολοι µου οι γνωστοί είναι νεαροί, σχεδόν κάτω από 30, έχω πολύ µεγαλύτερες αντοχές από αυτούς, µεγαλύτερη χαρά και είµαι ο µικρότερος της παρέας. Οπότε δεν συµβαδίζει η ηµερολογιακή µου ηλικία µε την ψυχική µου. Είµαι 53 και πρέπει να πω ότι ο σηµερινός 50άρης δεν είναι ίδιος µε τον 50άρη πριν από 20 χρόνια. Νιώθω τόσο νέος και πάντα έλεγα ότι θα κάνω παιδί όταν µεγαλώσω. Αν και διστάζω γιατί σκέφτοµαι σε τι κόσµο θα φέρω αυτό το παιδί… Προφανώς είναι ταυτόχρονα η πιο εγωιστική και η πιο αλτρουιστική πράξη.

Τι θα συµβουλεύσετε σίγουρα το παιδί σας;

Να ακολουθήσει την καρδιά του. Και καλό είναι την απόλαυσή µας, τη χαρά µας, να την κάνουµε επάγγελµα. ∆εν πρέπει να σκεφτόµαστε ούτε τα χρήµατα, ούτε πώς θα επιβιώσουµε. Αν αγαπάς κάτι, το κάνεις µε χαρά και ξαφνικά έρχεται και ο πλούτος, έστω η επιβίωση. ∆ουλεύουµε για να ζούµε, δεν ζούµε για να δουλεύουµε.

Πηγή: Real

Πηγή φωτό: NDP

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved