Το τατουάζ: Οι αποκαλύψεις και οι άγριες κόντρες
Media

Το τατουάζ: Οι αποκαλύψεις και οι άγριες κόντρες

Αποκαλύψεις αλλά και άγριες κόντρες θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια του «Tατουάζ» στον Alpha.

Έπειτα από τα συνεχή άσχημα περιστατικά με τον Σάκη, ο Στέφανός αντιλαμβάνεται πως ίσως η Όλγα κινδυνεύει. Έτσι της προτείνει να μετακομίσει στο σπίτι του για λίγες μέρες προκειμένου να της παρέχει περισσότερη ασφάλεια. Την ίδια στιγμή, στο Λονδίνο, ο Ιωσήφ αποχαιρετά τη Νικόλ κάνοντας έναν παράδοξο απολογισμό του γάμου τους και οι δυο τους χωρίζουν πια οριστικά.

Τις επόμενες μέρες η μικρή Αλκυόνη πέφτει σε μια περίεργη παγίδα. Ο Στέφανος είναι πολύ αναστατωμένος με αυτό που συνέβη στην ανιψιά του και ψάχνει να βρει ποιος κρύβεται πίσω απ' αυτή την πράξη. Παράλληλα, ο ίδιος αρχίζει να μετανιώνει για την εκδίκηση που πήρε από τον Σάκη.

Συγχρόνως στα Μετέωρα φτάνει απροειδοποίητα και η Νικόλ, οποία η εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά στην Ολγα. Η δικηγόρος, μάλιστα, τη ρωτάει με έντονο και ενοχλημένο ύφος αν υπάρχει κάτι ερωτικό ανάμεσα σε εκείνη και τον Στέφανο. Οι δύο γυναίκες, όμως, δεν έχουν καλή σχέση και την επόμενη μέρα έρχονται σε ρήξη με μήλον της έριδος τον Στέφανο, μιας και η Νικόλ δείχνει την ενόχληση της από την παρουσία της στο σπίτι του!

Εν τω μεταξύ, η αστυνομία ανακαλύπτει κάποιες φωτογραφίες που κάνουν τον Στέφανο να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του!

Πηγή: Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved