«Στην υγειά μας ρε παιδιά»: Μια βραδιά αφιερωμένη στον Γιώργο Θεοφάνους
Media

«Στην υγειά μας ρε παιδιά»: Μια βραδιά αφιερωμένη στον Γιώργο Θεοφάνους

Ο δημιουργός των μεγαλύτερων σύγχρονων επιτυχιών, Γιώργος Θεοφάνους, καλεσμένος αυτό το Σάββατο του Σπύρου Παπαδόπουλου, στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» στις 21:00. Μια βραδιά γεμάτη τραγούδι αλλά και συγκινητικές στιγμές.

Η Πίτσα Παπαδοπούλου μαγεύει με την ερμηνεία της σε επιτυχίες που έχουν τραγουδήσει ο Πασχάλης Τερζής, ο Αντώνης Ρέμος και η Πέγκυ Ζήνα.
Εκρηκτική η παρουσία της Πάολα που ξεσηκώνει με τα δημοφιλή τραγούδια που της έχει χαρίσει ο Γιώργος Θεοφάνους ενώ μας εκπλήσσει στο ντουέτο "Μίσησέ με" με την Ευρυδίκη.

Στην όμορφη μελωδική βραδιά βρίσκονται αγαπημένοι καλλιτέχνες όπως η Σοφία Βόσσου, η Ευρυδίκη, η Δέσποινα Ολυμπίου, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, η mezzo soprano Ινές Ζήκου, η Μαρία Θεοδότου, η Όλγα Βενετσάνου και ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης που συμπράττουν σε αγαπημένα τραγούδια του δημιουργού.

Την παρέα συμπληρώνουν φίλοι και συνεργάτες του Γιώργου Θεοφάνους, οι στιχουργοί Εύη Δρούτσα και Θάνος Παπανικολάου, ο παιδικός φίλος και Γενικός Δ/ντής του Εκδοτικού Οίκου Δίας και του καναλιού "Sigma" στην Κύπρο Χρύσανθος Τσουρούλλης, η Μαίρη και Γωγώ Αυγερινοπούλου, η πρωταθλήτρια του Muay Thai Μαριάννα Καλέργη, η Πηγή Δεβετζή, η Γιώτα Τσιμπρικίδου, ο Δ/ντής των ραδιοφωνικών σταθμών "Sfera" και "Ελληνικός" Νίκος Νικολακόπουλος, η δημοσιογράφος Χρίσλα Γεωργακοπούλου, η Μαριέλλα Σαββίδου, η Κατερίνα Τσάβαλου και ο Μαρίνος Κόνσολος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved