Μάριος Αθανασίου: «Τα παιχνίδια και τα ριάλιτι είναι καταστροφικά για την ελληνική τηλεόραση»
Media

Μάριος Αθανασίου: «Τα παιχνίδια και τα ριάλιτι είναι καταστροφικά για την ελληνική τηλεόραση»

Ο Μάριος Αθανασίου ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της σειράς «Κάτι χωρισμένα παλικάρια». Τι γεύση του άφησε η συμμετοχή του σε αυτή την τηλεοπτική σειρά;

«Ήταν από τις πιο ωραίες και δημιουργικές μου χρονιές, το απόλαυσα, παρά τις δυσκολίες. Δεθήκαμε σαν ομάδα και αισθάνομαι ιδιαίτερα τυχερός που αποτέλεσα μέρος αυτής της δουλειάς. Αυτό έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο αποτέλεσμα που είδατε» τόνισε στο TV Kous Kous.

-Αισθανθήκατε ότι η σειρά δεν γνώριζε την επιτυχία που της άξιζε λόγω των συνεχόμενων αλλαγών στις ημέρες και ώρες προβολής;

«Πιθανόν. Τα πάντα είναι θέμα συγκυριών, ίσως να είχε καλύτερη τύχη αν δεν άλλαζε ημέρες και ώρες. Όμως, αυτά συμβαίνουν στην τηλεόραση. Η δική μας δουλειά ήταν να δώσουμε στον κόσμο κάτι ωραίο, νομίζω το καταφέραμε. Δώσαμε το 100% του εαυτού μας.

-Οι αλλαγές αυτές είναι σημάδι της άστατης και δύσκολης τηλεοπτικής κατάστασης;

«Όχι, είναι σημάδι και φαινόμενο της μικρής οθόνης. Οι εποχές δεν θεωρώ ότι τηλεοπτικά είναι δύσκολες. Είμαστε, ως χώρα, οκτώ χρόνια στην κρίση και υπήρξαν δύο χρόνια που το. πράγμα βρισκόταν σε τέλμα, δεν γινόταν καμία δουλεία. Έπειτα, μεσολάβησε ένα διάστημα που γίνονταν υπερπροσπάθειες και τα δύο τελευταία χρόνια η κατάσταση έχει φτιάξει πολύ. Σιγά σιγά θα αρχίσει να στήνεται και το κομμάτι της καθαρά ελληνικής μυθοπλασίας, όπου δεν θα αγοράζονται φορμάτ από το εξωτερικό, αλλά τα σενάρια θα γράφονται από Έλληνες σεναριογράφους. Ευτυχώς, πάντως, σχετικά καλά αντεπεξήλθαμε, έγιναν προσπάθειες και η μικρή οθόνη δεν γέμισε μόνο από παιχνίδια και ριάλιτι, που είναι καταστροφικά για την ελληνική τηλεόραση.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved