Έλα στη θέση μου: Η αποκάλυψη που θα τους σοκάρει όλους!
Media

Έλα στη θέση μου: Η αποκάλυψη που θα τους σοκάρει όλους!

Χαμός με αποκαλύψεις και ίντριγκες στα επόμενα επεισόδια της σειράς Έλα στη θέση μου.

Ο Αχιλλέας και ο Βλάσης προσπαθούν να μάθουν από τον Άγγελο όλη την αλήθεια σχετικά με το πού βρίσκονται οι περιβόητες μετοχές της εταιρείας, όμως όσα τους αποκαλύπτει τους φέρνουν μεγάλη αναστάτωση.

Για την ακρίβεια, ο πρώην συνεργάτης της Μένης τους ομολογεί ότι οι μετοχές βρίσκονται στα χέρια ενός μυστηριώδους άνδρα, που τις απέσπασε με το ζόρι από τα χέρια του όσο βρισκόταν στην Ελβετία. Από τα λεγόμενα του Αγγέλου, η Αιμιλία μπαίνει σε υποψίες και αρχίζει να πιστεύει ότι πίσω από την αρπαγή των πολύτιμων εγγράφων βρίσκεται ο Ανδρέας Σοφοκλέους, δηλαδή ο αδελφός του άνδρα της Πανίκου και πατέρας του Δαμιανού και της Σύλβιας, τον οποίο όλοι θεωρούσαν έως τώρα νεκρό.

Λίγο αργότερα η ίδια συζητάει τους προβληματισμούς της με τον Αχιλλέα και τον Βλάση και τους συμβουλεύεται για να δει πώς πρέπει να χειριστεί το θέμα. Ταυτόχρονα, τα παιδιά του Ανδρέα μαθαίνουν ότι βρίσκεται στη ζωή και αντιδρούν με εντελώς διαφορετικό τρόπο. Ο Δαμιανός είναι θυμωμένος που τους παράτησε και δεν έδωσε κανένα σημείο ζωής τόσα χρόνια ενώ η Σύλβια στο άκουσμα της είδησης ότι μπορεί ο πατέρας της να μην έχει πεθάνει ζει δραματικές στιγμές συγκίνησης.

Την ίδια στιγμή η Αιμιλία προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα και παράλληλα να βρει μια φωτογραφία του Ανδρέα για να μπορέσουν να τον ψάξουν.

Πηγή: mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved