Το Τατουάζ: Ραγδαίες εξελίξεις λίγο πριν το μεγάλο φινάλε της σειράς
Media

Το Τατουάζ: Ραγδαίες εξελίξεις λίγο πριν το μεγάλο φινάλε της σειράς

Λίγο πριν το μεγάλο φινάλε της σειράς Το τατουάζ, οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες.

Ο Τόνυ βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο του προκειμένου να απαλλαγεί από τις απειλές του «Στρατηγού». Την ίδια στιγμή η Ελένη δίνει μάχη στο νοσοκομείο για τη ζωή της, ενώ η Βέρα ανακαλύπτει τι κρύβει ο Νικόλας για την υγεία του. Από την άλλη, ο Αλέξανδρος μαθαίνει αλήθειες για τον χωρισμό του με την Άννα

Η Ξένια μεταφέρει τα δυσάρεστα νέα για την επικινδυνότητα της κατάστασης της Ελένης στην οικογένεια Μελά και στον Ορφέα. Όλοι μαζί καλούνται να το αντιμετωπίσουν καθώς η κοπέλα χρειάζεται επειγόντως αίμα. Την ίδια στιγμή η Τατιάνα πλησιάζει όλο και περισσότερο στο να εξαρθρώσει το κύκλωμα που εκβιάζει ανήλικες κοπέλες, ενώ επιλέγει το ξωκλήσι που θα γίνει ο γάμος της με τον Τόνυ. Ο Θεοχάρης, από την άλλη, συνεχίζει να αμφιβάλλει για το αν η σχέση της Αμαλίας και του Τσαρλς ήταν αυστηρά επαγγελματική.

Στα Μετέωρα, ο Στέφανος και η Όλγα ξεκινούν ένα δειλό φλερτ, ενώ η συμπεριφορά του απέναντι στη Νικόλ εξακολουθεί να είναι ψυχρή μετά τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρεται. Παράλληλα, η Όλγα μαθαίνει για την κατάσταση της Ελένης και φεύγει εσπευσμένα για την Αθήνα προκειμένου να συμπαρασταθεί στην οικογένεια. Την ίδια ώρα ο Θεοχάρης και η Ηρώ έρχονται κοντά κάνοντας έρωτα. Λίγη ώρα αργότερα, όμως, νιώθει άβολα και πνιγμένος από ενοχές αποκαλύπτει στην Αμαλία τι συνέβη. Ο ίδιος την επόμενη μέρα συναντάει τη Μαργκώ ζητώντας της να του μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση του Τσαρλς και τπς Αμαλίας, αλλά η γυναίκα δεν τον καθησυχάζει. Εν τω μεταξύ, ο Τόνυ συνεχίζει να καταγράφει τις συνομιλίες της Μαργκώ με τον «Στρατηγό» και αυτή τη φορά αυτά που ακούει τον σοκάρουν. Η Άννα, από την άλλη, μαθαίνει για τον γάμο του Τόνυ και του αποκαλύπτει το τατουάζ της, ομολογώντας του πως δεν ξεπέρασε ποτέ τον Άλεξ.

Ο Στέφανος χωρίζει τη Νικόλ

Ο Στέφανος φτάνει στα όρια του με τη Νικόλ, που για μία ακόμα φορά, τυφλωμένη από τη ζήλια, ενοχλεί την Όλγα. Η ζήλια της Νικόλ τον εκνευρίζει και της ανακοινώνει την απόφαση του να χωρίσουν. Την ίδια μέρα η αυτοκτονία μιας ανήλικης κοπέλας εξαιτίας των εκβιασμών οδηγεί την Τατιάνα στα άκρα και την πεισμώνει ακόμη περισσότερο στο να ερευνήσει την υπόθεση. Στο Λονδίνο, η Αμαλία συγκεντρώνει στοιχεία που καίνε τη Μαργκώ και δείχνει αποφασισμένη να το φτάσει μέχρι τέλους, ενώ η Άννα τηλεφωνεί στον Αλεξ και του συμπαραστέκεται για το πρόβλημα της Ελένης.

Η Άννα κρύβεται στην Αθήνα
Ο Τόνυ αναγκάζει την Άννα να φύγει από το Λονδίνο για την ασφάλεια της, καθώς ο ίδιος βάζει σε λειτουργία το πρώτο μέρος του σχεδίου του και ταράζει τα νερά! Ο Ορφέας, από την άλλη, μετανιώνει για την έκρηξη του απέναντι στη γυναικολόγο, την Ξένια, τη στιγμή που υπάρχουν εξελίξεις με την υγεία της Ελένης. Ο Νικόλας κάνει μια μεγάλη κουβέντα με τη Βέρα και της αποκαλύπτει ποιος πραγματικά είναι. Την επόμενη μέρα, όμως, η Βέρα ανακαλύπτει κάτι πολύ περίεργο στο σπίτι του Νικόλα και τον αναγκάζει να της πει την αλήθεια για την υγεία του. Εν τω μεταξύ, ο «Στρατηγός» μαθαίνει τι έκανε ο Τόνυ και οι δυο τους έρχονται σε αντιπαράθεση. Ο νεαρός, όμως, κρατώντας αποδεικτικά στοιχεία, επιτίθεται στη Μαργκώ και στον «Στρατηγό», που με τρόμο βλέπουν ότι οι συνωμοσίες τους έχουν έρθει στο φως και πως ο Τόνυ δεν πρόκειται να σταματήσει τις αποκαλύψεις.

Οι προσπάθειες της Μαργκώ να θέσει και πάλι τον Τόνυ υπό τον έλεγχο της πέφτουν για πρώτη φορά στο κενό. Ο Νικόλας, ύστερα από μεγάλη επιμονή της Βέρας, της αποκαλύπτει κάποιες αλήθειες που αφορούν τη ζωή και τις επαγγελματικές του δραστηριότητες, καθώς κι ένα μεγάλο μυστικό. Την ίδια στιγμή η Τόνια «στριμώχνει» τον Ορφέα και καταφέρνει να τον οδηγήσει σε ένα ξέσπασμα που φανερώνει πολλά. Παράλληλα, η Άννα με τη Νικόλ «κρύβονται» στην Αθήνα και μια απίθανη σύμπτωση φέρνει και πάλι τον Άλεξ αντιμέτωπο με τις αλήθειες που τον χώρισαν από την Άννα.

Πηγή: MYTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved