Το τατουάζ: Ο Ορφέας επιμένει στον χωρισμό του με την Ελένη
Media

Το τατουάζ: Ο Ορφέας επιμένει στον χωρισμό του με την Ελένη

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Το τατουάζ, η επίθεση του Ορφέα στην Ελένη και οι κατηγορίες πως αυτή φταίει που «έχασε» το παιδί, φέρνουν την Ελένη στα όριά της.

Μετά από έναν μεγάλο καβγά και ανταλλαγή κατηγοριών ο Ορφέας φεύγει από το σπίτι, ενώ και οι δύο έχουν αποφασίσει να χωρίσουν. Η είδηση αυτή αναστατώνει την οικογένεια Μελά και ο καθένας αντιδρά με τον δικό του τρόπο σ’ αυτή την καινούργια πραγματικότητα. Στα Μετέωρα, ο Στέφανος εκνευρισμένος από την πίεση της Νικόλ, την αποφεύγει και δεν δέχεται να μιλήσουν και να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση. Την ίδια στιγμή, στο Λονδίνο, η Μαργκώ προσπαθεί να πάρει την Αμαλία με το μέρος της, θέλοντας να έχει πρόσβαση και πληροφορίες από το «στρατόπεδο» του Τόνυ. Ο Νικόλας, φεύγει για άγνωστο προορισμό και η Βέρα είναι στα πρόθυρα νευρικής κρίσης, καθώς δεν της δίνει καμία πληροφορία για το πού θα πάει και πόσο επικίνδυνο είναι αυτό που ετοιμάζεται να κάνει. Ο Τόνυ αποφασίζει να πει στην Άννα όλη την αλήθεια για την υπόθεση των όπλων και τον εκβιασμό, αλλά βρίσκεται μπροστά στην απρόσμενη και δυναμική αντίδρασή της, η οποία απειλεί να τα τινάξει όλα στον αέρα.

Η Μαρίνα κάνει ένα τελικό ξεκαθάρισμα με τον Αλέξανδρο και του ζητά να αποφασίσει για το πως θα συνεχίσουν. Ο Τόνυ αποκαλύπτει όλη την αλήθεια στην Άννα και ζητά την κατανόησή της. Ο Νικόλας φεύγει ταξίδι χωρίς να δώσει εξηγήσεις στη Βέρα, που ανησυχεί. Ο Ορφέας επιμένει στον χωρισμό του με την Ελένη. Η Ελπίδα αρχίζει να ψάχνει δουλειά μακριά από τα Μετέωρα, γεγονός που προβληματίζει τον Στέφανο καθώς δεν την εμπιστεύεται. Η Τατιάνα κάνει τα πάντα για να εντοπίσει τους απαγωγείς της μικρής Σοφίας. Ο Στέφανος χωρίζει οριστικά από τη Νικόλ και πλέον φλερτάρει ανοιχτά την Όλγα. Ο Θεοχάρης ομολογεί στην Βέρα πως δεν την έχει ξεπεράσει. Η Άννα ελεύθερη κι αποφασισμένη να διεκδικήσει τον Αλέξανδρο, τον συναντάει στην παραλία που ξεκίνησαν όλα μεταξύ τους..

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved