Media

Ο Αντώνης Λουδάρος μίλησε για την συνεργασία του με την Σπυροπούλου μέσα σε 4 λεπτά

Gossip-tv Team

Ο Αντώνης Λουδάρος σε δύο συνεντεύξεις του, μια στη Σάσα Σταμάτη για το Ooh la la, και μία στην εκπομπή Dot αναφέρθηκε στη συνεργασία του με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

Η Σάσα τον ρώτησε για τα χρήματα που πήρε όταν συνεργάστηκε με την Σπυροπούλου και εκείνος απάντησε: «Καλά δεν ντρέπεσαι; Είναι ερώτηση αυτή που μου κάνεις; Ισχύει! Πήρα λεφτά. Γιατί να μην πάρω; Δηλαδή θα έπρεπε να πάω να το κάνω τσάμπα; Για ποιον; Δεν πήγα να δουλέψω; Δεν πήρα τρελά λεφτά, πήρα όμως κάποια λεφτά καλά. Και γιατί να μην τα έπαιρνα; Αν δεν τα έπαιρνα εγώ ποιος θα τα έπαιρνε εκεί;».

Στη δε εκπομπή dot αναφέρθηκε στη συνεργασία του με την Κωνσταντίνα και είπε τα πάντα μέσα σε τέσσερα λεπτά: «Μου είχε προτείνει η Ζήνα Κουτσελίνη να κάνω τα πολιτιστικά κομμάτια, τις συνεντεύξεις… Τη δεύτερη εβδομάδα κατάλαβα ότι δεν θα το κάνω, γιατί στη δεύτερη εβδομάδα μας αποχαιρέτησε η Ζήνα τότε. Έμεινα εγώ γιατί σκέφτηκα ότι αφού με επέλεξαν δεν ήθελα να το χάσω. Εν τω μεταξύ είχα και ένα ωραίο συμβόλαιο, το οποίο επίσης δεν ήθελα να το χάσω. Δεν είχα καταλάβει στην αρχή πόσο δύσκολο θα είναι στη συνέχεια. Γιατί περάσαμε δύσκολα. Δεν ήταν αυτό που πήγαινες με τη χαρά σου. Άρχισαν να γράφουνε… Άρχισε αυτό το πράγμα. Ο ένας να μη μας κάνει, ο άλλος να μη μας κάνει… Οι συνεργάτες φεύγανε. Ας απαντήσουν αυτοί που έφυγαν, αν έφυγαν οικειοθελώς ή όχι. Γιατί ξέρεις. Ακούγονται διάφορα από πίσω, όλοι ξέρουμε και αυτοί που πρέπει να μιλήσουν δεν μιλάνε. Καμιά φορά νιώθω ότι πρέπει να απολογηθώ γιατί έμεινα. Όταν το πήρα απόφαση, στην τέταρτη-πέμπτη εκπομπή, είπα όχι, θα δω τα ωραία πράγματα που υπάρχουν. Έμαθα πως γίνεται η τηλεόραση ζωντανά. Γνώρισα πολύ ενδιαφέροντες ανθρώπους πίσω από τις κάμερες… Η Κωνσταντίνα είναι ένα κορίτσι. Δεν είναι μεγάλη. Της δόθηκαν σχεδόν τα πάντα. Αυτό όταν είσαι μικρός δεν είναι εύκολο να το διαχειριστείς. Δεν σημαίνει ότι επειδή σου δίδονται τα πάντα ότι εσύ πρέπει να είσαι ξαφνικά η καλή νεράιδα. Και είμαστε αυτό που μεγαλώνουμε. Παίρνουμε κάποια στοιχεία από τους γονείς μας, από αυτά… Δηλαδή, μη ζητάμε και το ανέφικτο. Δεν είναι το «έχει όλα τα καλά του κόσμου». Αυτό θέλει και μια ωριμότητα για να το κάνεις. Θέλει και μια ανατροφή, θέλει να είναι και φτιαγμένο το πεδίο σου, για να μπορείς ξαφνικά να γίνεις η καλή νεράιδα. Όταν δεν είσαι έτοιμος γι’ αυτό και μαθαίνεις, δεν μπορείς να πάρεις και τον άλλον να του ρίξεις σφυριά στο κεφάλι. Της έριξαν λίγα παραπάνω σφυριά στο κεφάλι από όσα δικαιούται. Με ενδιαφέρει μόνο η δουλειά, καθόλου δεν με ενδιαφέρει ο χαρακτήρας της συγκεκριμένης. Με ενδιαφέρουν οι φίλοι μου. Δεν πήγα εκεί να κάνω φιλίες. Πήγα να κάνω μια δουλειά. Και στο θέατρο δεν μου έχουν τύχει πάντα οι καλύτερες συνεργασίες».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved