Elif: Η Ελίφ και η Μελέκ είναι χαρούμενες, που είναι και πάλι μαζί
Media

Elif: Η Ελίφ και η Μελέκ είναι χαρούμενες, που είναι και πάλι μαζί

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Elif, η Ελίφ και η Μελέκ είναι χαρούμενες, που είναι και πάλι μαζί.

Η Ελίφ δεν λέει στη μητέρα της τι συνέβη γιατί δεν θέλει να την στεναχωρήσει. Η μικρούλα δεν μπορεί να κρατήσει τα δάκρυα της όταν μαθαίνει πως θα μείνει για αρκετό καιρό ακόμα μακριά από τη μητέρα της. Για να την παρηγορήσουν της λένε ότι η μητέρα της δουλεύει σε ένα εργοστάσιο και εκεί δεν επιτρέπονται τα παιδιά. Η Μελέκ αισθάνεται συντετριμμένη επειδή πρέπει ξανά να αποχωριστεί την κόρη της. Νιώθει λυπημένη επειδή είναι αναγκασμένη να λέει ψέματα στο παιδί της. Υπόσχεται να της φτιάξει μια κούκλα αλλά δεν ξέρει αν θα μπορέσει να κρατήσει τον λόγο της. Η Σααντέτ βοηθάει τη Μελέκ να φτιάξει την κούκλα για την Ελίφ.

Ο Σελίμ ρωτάει την Ελίφ ποιος την απήγαγε αλλά εκείνη δεν λέει κουβέντα. Ο Σελίμ όμως είναι αποφασισμένος να μάθει την αλήθεια. Ο Ερκούτ δίνει στον Βεϊσέλ τα λεφτά του και ο άντρας χαρούμενος βγαίνει με τον Μουράτ για να το γιορτάσουν. Ο Μουράτ αγοράζει ένα δώρο και επισκέπτεται τη Σεϊντά. Η Σεϊντά όμως είναι θυμωμένη με τον Ερκούτ καθώς φοβάται μήπως η Ελίφ αναφέρει το όνομά της. Ο Ερκούτ όμως έχει τρομοκρατήσει τη μικρή για να μη μιλήσει και λέει στη Σεϊντά πως δεν χρειάζεται να ανησυχεί. Όλοι είναι ενθουσιασμένοι με την έκθεση ζωγραφικής της Ιπέκ, που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία. Όμως ο Μελίχ δεν εμφανίζεται γεγονός, που επισκιάζει τη χαρά της Ιπέκ. Του στέλνει μήνυμα λέγοντας του πως είναι πολύ πληγωμένη από την απουσία του.

Ο Μελίχ όμως είναι στο κυνήγι των εμπόρων ναρκωτικών. Η Αρζού δεν παίρνει μαζί της στα εγκαίνια της έκθεσης της Ιπέκ την Κιράζ και την Ελίφ. Για να δικαιολογήσει την κατάσταση λέει στην οικογένεια πως η Ελίφ τσακώθηκε με την Τουγκτσέ και δεν ήθελε να έρθει και έτσι έμεινε σπίτι η Κιράζ να την προσέχει. Ο Ταρίκ επικοινωνεί με την Αρζού και ζητάει τα λεφτά του για την απαγωγή της Ελίφ αλλά εκείνη του λέει πως δεν θα του δώσει τίποτα γιατί απέτυχε. Ο Σελίμ επισκέπτεται τον Ερκούτ και τον ρωτάει που θα βρει τον Βεϊσέλ. Ο Ερκούτ του λέει πως ο Βεϊσέλ απέκτησε κάποια χρήματα τελευταία και θα λείπει για λίγο καιρό.

Ο Σελίμ πηγαίνει στην έκθεση της Ιπέκ αλλά φεύγει γρήγορα για το σπίτι. Η Αρζού προσποιείται πως έχει πονοκέφαλο και φεύγει και εκείνη για να προλάβει να πάει σπίτι και να ξεκλειδώσει την Ελίφ. Ο Σελίμ συναντάει τον Ταρίκ στην είσοδο του κτήματος…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved