Το τατουάζ: Τόνυ και Τατιάνα ετοιμάζονται να σαλπάρουν για την Σκόπελο
Media

Το τατουάζ: Τόνυ και Τατιάνα ετοιμάζονται να σαλπάρουν για την Σκόπελο

Απόψε στη σειρά Το τατουάζ, ο Διοικητής Σέκερης ενημερώνει την Τατιάνα για την πορεία της υγείας του Γρηγόρη και τα νέα δυστυχώς δεν είναι καλά.

Στο μεταξύ, η Ελένη αλλάζει κλειδαριές στο σπίτι και ο Ορφέας έχει μια τεράστια έκρηξη!!! Η Ηρώ επισκέπτεται απροειδοποίητα στον Θεοχάρη, ενώ η Αμαλία είναι στο σπίτι, και τον φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση. Η Ελπίδα ζητά από τον Στέφανο να αφήσει την Αλκυόνη να πάει στην Κρήτη μαζί της. Η Βέρα δεν αντέχει και σε μια στιγμή αδυναμίας προσπαθεί να μιλήσει στον Θεοχάρη για το μυστικό που του κρύβει. Η Αφροδίτη κάνει παράπονα στον Άγγελο για τη σχέση τους, αυτός όμως με την αντίδρασή του, δείχνει να μην νοιάζεται καθόλου! Ο Τόνυ αποκαλύπτει στην Άννα ότι παντρεύεται την Τατιάνα και την αφήνει «με το στόμα ανοιχτό»! Ο Νικόλας έρχεται αντιμέτωπος με τα καθάρματα που μπήκαν στο σπίτι του!

Η Άννα αποκαλύπτει στον Άλεξ πως ο Τόνυ παντρεύεται τελικά την Τατιάνα και συνειδητοποιούν πως όταν το μάθει ο Θεοχάρης, θα έχουν μεγάλους μπελάδες. Ο Παύλος ανακοινώνει στην οικογένεια την είδηση για τον θάνατο του Γρηγόρη, γεγονός που προκαλεί έντονη θλίψη στην Αφροδίτη. Η Μαργκώ με αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα, προσπαθεί να αλλάξει γνώμη στον Τόνυ, αλλά δεν καταφέρνει τίποτα. Ο Ορφέας προσπαθεί να πείσει την Ελένη να τα ξαναβρούν, αλλά εκείνη είναι ανένδοτη. Ο Θεοχάρης κάνει μια απρόσμενη έκπληξη στη Βέρα. Ο Γενάρης στέλνει ένα ακόμα γράμμα στην Τατιάνα, μόνο που αυτή τη φορά κάνει ένα μοιραίο λάθος που θα αφυπνίσει την Τόνια. Η Ελένη παίρνει το πτυχίο της και η οικογένεια Μελά υπογράφει τα χαρτιά για την οριστική υιοθεσία του μωρού. Αποφασίζουν να κάνουν ένα μικρό γλέντι, για να το γιορτάσουν. Η Μαργκώ μαθαίνει για τον επικείμενο γάμο του Τόνυ και παθαίνει πανικό! Τόνυ και Τατιάνα ετοιμάζονται να σαλπάρουν για την Σκόπελο, αγνοώντας τη μπόρα που ετοιμάζεται να ξεσπάσει..

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved