Elif: Ο Μελίχ σκέφτεται πως ίσως να προκάλεσε τον θάνατο της Αϊσέ
Media

Elif: Ο Μελίχ σκέφτεται πως ίσως να προκάλεσε τον θάνατο της Αϊσέ

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Elif, από το παράθυρο, ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ βλέπουν τον Κενάν να πλησιάζει το σπίτι και δεν ξέρουν τι να κάνουν.

Αποφασίζουν να μην ανοίξουν την πόρτα. Ο Σακίρ πηγαίνει στο πλυντήριο αυτοκινήτων για να ζητήσει τα λεφτά του από τον Βεϊσέλ αλλά εκείνος του λέει πως δεν πρόκειται να τον πληρώσει. Ο Σακίρ φεύγει αλλά ορκίζεται να εκδικηθεί. Τότε βλέπει τον Κενάν και θυμάται ότι είναι ο άντρας για τον οποίο ο Βεϊσέλ του είχε ζητήσει να πει ψέματα. Ο Σακίρ πλησιάζει τον Κενάν και του λέει ότι ο Βεϊσέλ ήταν αυτός, που τον κάλεσε από άγνωστο αριθμό και του δίνει τη διεύθυνση του για να τον βρει. Ο Βεϊσέλ ξαφνιάζεται όταν βλέπει τον Κενάν. Ο Κενάν απατεί απαντήσεις, ο Βεϊσέλ αρνείται να μιλήσει και ο Κενάν θυμωμένος τον χτυπάει άσχημα. Ο Βεϊσέλ τηλεφωνεί στον Μουράτ αλλά δεν τον βρίσκει. Με μεγάλη δυσκολία, φτάνει στο σπίτι της Ζεϊνέπ. Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ τον βρίσκουν αναίσθητο έξω από την πόρτα και το μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Ο γιατρός τους λέει πως η κατάσταση του είναι κρίσιμη και πρέπει να καλέσουν την αστυνομία. Όταν ο Βεϊσέλ ανακτά τις αισθήσεις του, βλέπει τον Σελίμ και θυμώνει. Η Ζεϊνέπ του λέει πως ο Σελίμ ήταν αυτός, που τον μετέφερε στο νοσοκομείο και θα πρέπει να ντρέπεται για τον τρόπο, που του φέρθηκε. Όταν έρχεται η αστυνομία για να του πάρει κατάθεση, ο Βεϊσέλ τους λέει πως του επιτέθηκε ένας αλήτης αλλά δεν πρόλαβε να δει το πρόσωπο του, οπότε δεν μπορεί να κάνει μήνυση.

Ο Κενάν συναντάει τον Μελίχ στο γραφείο του και του μιλάει για το περιστατικό με τον Βεϊσέλ. Συνεχίζει λέγοντας του πως είναι σίγουρος ότι ο άντρας που ευθύνεται για την ακύρωση των παραγγελιών και ο θάνατος της Αϊσέ, είναι δύο γεγονότα που συνδέονται και θα κάνει τα πάντα για να το αποδείξει. Ο Μελίχ σκέφτεται πως ίσως να προκάλεσε τον θάνατο της Αϊσέ στην προσπάθεια του να κάνει κακό στον Κενάν και αισθάνεται απαίσια. Μιλάει για όλα στον Εφρούζ και του λέει πως πρέπει να εμποδίσει τον Κενάν από το να ψάξει περισσότερο αυτή την ιστορία. Ο Εφρούζ τον ρωτάει αν το κάνει για να προστατέψει τον Κενάν ή τον εαυτό του αλλά ο Μελίχ δεν έχει να του δώσει μία απάντηση. Η Αρζού κανονίζει η Τουγκτσέ να κάνει μαθήματα πιάνου αλλά η μικρή δεν είναι καθόλου θετική στην ιδέα.

Η Αλιγιέ και η Ιπέκ συμβουλεύουν την Αρζού να μην πιέζει το κορίτσι αλλά εκείνη δεν τις ακούει. Καθώς η δασκάλα πιάνουν διδάσκει την Τουγτσέ, η Ελίφ τις παρακολουθεί και κάνει ότι δείχνει η δασκάλα. Η δασκάλα παρατηρεί πόσο καλή είναι η Ελίφ και θεωρεί πως είναι αδελφή της Τουγτσέ. Στο τέλος του μαθήματος, η Αρζού εξηγεί στη δασκάλα πως η Ελίφ δεν είναι αδελφή της Τουγτσέ και πως θα φροντίσει εκείνη να μην ενοχλήσει ξανά το μάθημά τους. Ο Ερκούτ είναι στεναχωρημένος επειδή ο Βεϊσέλ αρνήθηκε να του δανείσει χρήματα και λέει τα παράπονα του στον Μουράτ. Ο Μουράτ του λέει πως θα βρει μια λύση και να μην ανησυχεί. Όταν ο Μουράτ τηλεφωνεί στον πατέρα του μαθαίνει πως η Ζεϊνέπ τον πήγε στο νοσοκομείο. Μαζί με τον Ερκούτ πηγαίνει στο σπίτι της Ζεϊνέπ και θυμώνει όταν βλέπει εκεί τον Σελίμ. Η Ελμάς απομονώνεται μέρα με τη μέρα και πιο πολύ και φτάνει στο σημείο να μην τρώει. Η Μελέκ της μιλάει και βλέπει τη μελανιά στο πρόσωπό της. Ανήσυχη ρωτάει ποιος της το έκανε αλλά η Ελμάς παραμένει σιωπηλή. Η Μελέκ συνειδητοποιεί πως η Μπελκίς και η Νατσιγιέ ευθύνονται. Ετοιμάζει φαγητό για την Ελμάς αλλά η Μπελκίς θυμώνει μαζί της επειδή δεν της ζήτησε την άδεια και την χτυπάει άσχημα…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved