Elif: Ο Ερκούτ πηγαίνει στη Σεϊντά και της μιλάει για τον Σελίμ
Media

Elif: Ο Ερκούτ πηγαίνει στη Σεϊντά και της μιλάει για τον Σελίμ

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Elif, ο Ερκούτ φεύγει από το σπίτι της Ζεϊνέπ και αφήνει μόνο του τον Μουράτ να λύσει την υπόθεση.

Ο Μουράτ είναι θυμωμένος επειδή είναι εκεί ο Σελίμ αλλά ο Βεϊσέλ του λέει πως όση ώρα εκείνος διασκέδαζε με τον Ερκούτ, ο Σελίμ ήταν αυτός, που τον φρόντισε και στη συνέχεια τον διώχνει. Ο Βεϊσέλ ζητάει από την Ζεϊνέπ να προσφέρει ένα ποτό στον Σελίμ για να τον ευχαριστήσουν. Ο Σελίμ μιλάει για λίγο με τον Βεϊσέλ και στη συνέχεια μαζί με τη Ζεϊνέπ, πηγαίνουν να επισκεφθούν τη Μελέκ στη φυλακή. Ο Ερκούτ πηγαίνει στη Σεϊντά και της μιλάει για τον Σελίμ.

Η Σεϊντά δεν καταλαβαίνει για ποιο λόγο διαμαρτύρεται αφού η Ζεϊνέπ δεν ήθελε ποτέ να είναι μαζί του ή να γίνει γυναίκα του και ο Ερκούτ γίνεται έξαλλος μαζί της. Ο Μουράτ καλεί τον Ερκούτ και του λέει πως τσακώθηκε με τον πατέρα του και θέλει να συναντηθούν. Όταν βρίσκονται, ο Μουράτ λέει στον Ερκούτ πως η κατάσταση με τον Σελίμ τον θυμώνει και εκείνον. Νιώθει πληγωμένος επειδή ο πατέρας του υποστήριξε τον Σελίμ και όχι εκείνον. Ζητάει από τον Ερκούτ να μιλήσει με τον Βεϊσέλ. Κάποιος στέλνει πολλά ρούχα στην Τεσλιμέ ως δώρο αλλά είναι μικρά για εκείνη, έτσι τα δίνει στη Μελέκ. Η Μελέκ πάλι τα μοιράζεται με την Ελμάς. Η Τεσλιμέ τηλεφωνεί στον Μελίχ και τον ενημερώνει πως παρέλαβε τα ρούχα αλλά του ζητάει να την επισκεφθεί στη φυλακή γιατί υπάρχουν πολλά πράγματα, που πρέπει να του πει. Όταν η Μελέκ φεύγει από το κελί για να πάει να δει στο επισκεπτήριο τον Σελίμ και τη Ζεϊνέπ, η Μπελκίς και η Νατσιγιέ καταστρέφουν τα νέα ρούχα.

Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ λένε στη Μελέκ πως δεν πιστεύουν ότι έπεσε μόνη της και χτύπησε το κεφάλι της. Φοβούνται πως κάτι τους κρύβει. Ο Μελίχ λέει στον Εφρούζ πως αποφάσισε να βοηθήσει τον Κενάν. Στη συνέχεια επισκέπτεται τον Κενάν και του λέει πως μπορεί να τον βοηθήσει στην υπόθεση του Βεϊσέλ προσλαμβάνοντας έναν άντρα, που θα τον αναγκάσει να πει όλη την αλήθεια. Η Ιπέκ χαίρεται επειδή ο Κενάν και ο Μελίχ τα πηγαίνουν καλά. Η Αρζού κρύβεται πίσω από την πόρτα και ακούει τη συζήτηση των δύο αντρών και μαθαίνει τα σχέδια τους. Αποφασίζει να πάει στον Βεϊσέλ και να τον ενημερώσει και παίρνει μαζί της και την Ελίφ.

Η Αρζού προτείνει στον Βεϊσέλ σπίτι, λεφτά, μια νέα δουλειά, αρκεί να πάρει την οικογένειά του και να εξαφανιστεί από την περιοχή. Αφήνει την Ελίφ στον Βεϊσέλ και του ζητάει να περιμένει νεότερα από εκείνη. Την ίδια ώρα όμως ο Ερκούτ πηγαίνει να μιλήσει στον Βεϊσέλ και ξαφνιάζεται όταν βλέπει εκεί την Αρζού με την Ελίφ. Κρύβεται πίσω από την πόρτα για να ακούσει τη συζήτηση της Αρζού με τον Βεϊσέλ. Όταν η Ελίφ πηγαίνει στον κήπο, ο Ερκούτ την πλησιάζει και της λέει πως θα την πάει στον Σελίμ. Στην πραγματικότητα πηγαίνει την Ελίφ πίσω στο κτήμα…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved