Elif: Η Ελίφ είναι δυστυχισμένη
Media

Elif: Η Ελίφ είναι δυστυχισμένη

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Elif, η Αρζού ξαφνιάζεται όταν βλέπει τον Ερκούτ και την Ελίφ.

Πιστεύει πως είναι άνθρωπος του Βεϊσέλ αλλά εκείνος ξεκαθαρίζει την κατάσταση όταν τη συμβουλεύει να μην τηλεφωνήσει στον Βεϊσέλ γιατί αν το κάνει εκείνος θα πει τα πάντα στον Κενάν. Η Αρζού μιλάει στην Γκόντζα για τον Ερκούτ και είναι πολύ ανήσυχη. Απειλεί την Ελίφ πως αν μιλήσει σε οποιονδήποτε θα φροντίσει να μη δει ποτέ ξανά τη μητέρα της. Η Αρζού ρωτάει τον Βεϊσέλ για τον Ερκούτ και όταν εκείνος της απαντάει πως δεν τον ξέρει, τρομαγμένη αποσύρει την πρόταση, που του είχε κάνει.

Η Ελίφ είναι δυστυχισμένη. Της λείπει η μητέρα της και δεν μπορεί να σταματήσει το κλάμα. Η Τουγτσέ για να την παρηγορήσει, της προτείνει να φτιάξουν μαζί ένα κέικ. Ενώ κάνουν την ετοιμασία, η Τουγτσέ κόβει το δάχτυλο της και η Αρζού κατηγορεί την Ελίφ για ότι συνέβη και της λέει πως δεν θα δει ποτέ ξανά τη μητέρα της. Η Ελίφ βάζει τα κλάματα. Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ έρχονται κάθε μέρα πιο κοντά και είναι πολύ ευτυχισμένοι μαζί. Όταν επιστρέφει σπίτι ο Σελίμ βρίσκει την Ελίφ να κλαίει και την ρωτάει τι συνέβη. Η μικρή του απαντάει πως η Αρζού της είπε ότι δεν θα δει ποτέ ξανά τη μητέρα της. Ο Ερκούτ μιλάει στην Σεϊντά για τη συζήτηση, που είχε με την Αρζού. Η Σεϊντά δεν συμφωνεί με το σχέδιο του. Αργότερα η κοπέλα τηλεφωνεί στον Μουράτ και του ανοίγει την καρδιά της. Του μιλάει για τα άσχημα παιδικά της χρόνια και για το πως έπρεπε στη ζωή της από μικρή να πολεμήσει για τα πάντα.

Του λέει επίσης πως είναι ο πρώτος άνθρωπος που νοιάστηκε πραγματικά για αυτή και πως θα έκανε τα πάντα για εκείνον. Του προτείνει να μετακομίσουν σε μια άλλη πόλη και να μείνουν μαζί αλλά ο Μουτάτ της απαντάει πως δεν πρέπει να πάρουν μια τέτοια σοβαρή απόφαση βιαστικά. Ο Μελίχ επισκέπτεται τη Μελέκ στη φυλακή. Τη ρωτάει αν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα αλλά η Μελέκ δεν του λέει τίποτα. Φεύγοντας ο Μελίχ λέει στhν Ικμπάλ πως ξέρει ότι παρενοχλούν τη Μελέκ στο κελί της και προσφέρει χρήματα για να την προστατεύουν. Η Ικμπάλ δέχεται. Ο Μελίχ αποφασίζει να επισκεφθεί τον Βεϊσέλ…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved