Elif: Η Αρζού του λέει πως η Μελέκ έστειλε την Ελίφ στο κτήμα
Media

Elif: Η Αρζού του λέει πως η Μελέκ έστειλε την Ελίφ στο κτήμα

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Elif, ο Σελίμ τσακώνεται άσχημα με την Αρζού και της λέει πως η Ελίφ είναι κόρη του Κενάν.

Συνεχίζει λέγοντάς της πως αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να αλλάξει ο,τι και να κάνει και πως δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τον τρόπο, που φέρεται στο παιδί. Η Αρζού του λέει πως η Μελέκ έστειλε την Ελίφ στο κτήμα για να της καταστρέψει το σπίτι της και αυτό δεν θα το επιτρέψει να συμβεί. Ο Σελίμ της λέει σε αυστηρό τόνο πως αν τη δει να φέρεται άσχημα στην Ελίφ θα πει την αλήθεια στον Κενάν. Την ενημερώνει πως σκοπεύει να προσλάβει νταντά για τη φροντίδα της Ελίφ αλλά και της Τουγτσέ. Η Αρζού καταρρέει αλλά καταφέρνει να συνέλθει και κατά τη διάρκεια του δείπνου μιλάει στην οικογένεια για την πρόσληψη της νταντάς.

Η Ιπέκ και η Αλιγιέ συμφωνούν με την ιδέα και ο Σελίμ τους λέει πως έχει ήδη βρει κάποια. ΚΗ Αρζού πηγαίνει στον Βεϊσέλ για να μάθει τι έχει πει στον Μελίχ αλλά την ακολουθεί ο Ερκούτ. Ο άντρας ξαφνιάζεται όταν την βλέπει να πηγαίνει στο καφέ, που δούλευε η Μελέκ. Ενώ είναι εκεί, ο Ερκούτ βλέπει ξανά μαζί τον Σελίμ και την Ζεϊνέπ. Μια φίλη της Αϊσέ από τα παλιά φτάνει στο κτήμα για να δει τη φίλη της, με την οποία έχουν χαθεί, και σοκάρεται όταν ο Κενάν της λέει πως η Αϊσέ είναι νεκρή. Η Γκόντζα δεν χαίρεται καθόλου με την έλευση της νέας νταντάς αλλά τα κορίτσια ανυπομονούν να γνωρίσουν την νταντά Μπουρτζού. Ο Σελίμ μιλάει στα κοριτσάκια και τους λέει πως από εδώ και πέρα θα πρέπει η μία να θεωρεί την άλλη αδελφή και να νοιάζεται και να αγαπάει η μία την άλλη. Στη συνέχεια ενημερώνει τη Ζεϊνέπ πως η οικογένειά του συμφώνησε με την ιδέα της νταντάς και η κοπέλα ανακουφίζεται. Αργότερα ο Σελίμ επισκέπτεται την αγαπημένη του στη δουλειά της και της μιλάει για τον καυγά του με την Αρζού. Ο Μελίχ ζητάει εξηγήσεις από τον Βεϊσέλ για τα απειλητικά του μηνύματα.

Ο Βεϊσέλ του λέει πως η Αρζού τον έβαλε να κάνει διάφορες βρωμοδουλειές, στο τέλος δεν τον πλήρωσε και για αυτό προσπάθησε να τρομάξει τον Κενάν και την Αρζού για να πάρει τα λεφτά του. Εξηγεί πως απλά την κάλεσε στο σημείο συνάντησης με τον Κενάν και δεν είχε ιδέα ποια ήταν η Αϊσέ. Ο Μελίχ δεν έχει πειστεί αλλά λέει στον Βεϊσέλ να μην έρθει ποτέ ξανά σε επαφή με την Αρζού και να μην πλησιάσει ποτέ ξανά το κτήμα. Στη συνέχεια ο Μελίχ επισκέπτεται τον Κενάν και του λέει πως ήταν όλα μια σύμπτωση και το ατύχημα της Αϊσέ ήταν ένα τυχαίο γεγονός. Ο Ερκούτ βλέπει τον Σελίμ με την Ζεϊνέπ και τσακώνεται μαζί του…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved