Elif: Η Τουγτσέ έρχεται σε κόντρα με την Μπουρτζού
Media

Elif: Η Τουγτσέ έρχεται σε κόντρα με την Μπουρτζού

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Elif, ο Κενάν μιλάει με τη φίλη της Αϊσέ και την παρηγορεί.

Η γυναίκα του λέει πως τη μέρα του ατυχήματος, η Αϊσέ την είχε επισκεφθεί μαζί με την Ελίφ. Ο Κενάν τη ρωτάει αν γνωρίζει ποια είναι η μητέρα της Ελίφ αλλά η γυναίκα δεν έχει αυτή την πληροφορία. Η άφιξη της γυναίκας, τους συγκινεί όλους καθώς θυμούνται την Αϊσέ. Στην πραγματικότητα, την γυναίκα την έχει προσλάβει να παίξει αυτόν τον ρόλο η Αρζού.

Μετά από τη συζήτησή του με τη φίλη της Αϊσέ, ο Κενάν αρχίζει να πιστεύει πως ο Μελίχ έχει δίκιο και ο θάνατος της γυναίκας ήταν τυχαίος. Η Μπουρτζού φροντίζει τα κορίτσια. Όταν η Γκόντζα προσπαθεί να τη συμβουλεύσει, η Μπουρτζού τη βάζει στη θέση της. Η Τουγτσέ έρχεται σε κόντρα με την Μπουρτζού και η Ιπέκ ζητάει από την ανιψιά της να φέρεται στην Μπουρτζού, όπως φέρεται σε εκείνη. Η Γκόντζα παραπονιέται στην Αρζού για την Μπουρτζού αλλά εκείνη της ζητάει να πάει στη σχολή του Σελίμ να βρει την Πελίν και να της πει πως θέλει να της μιλήσει. Η Πελίν πηγαίνει στο κτήμα και η Αρζού της λέει πως εκείνη όπως και η Αλιγιέ τη συμπαθούν πολύ και πιστεύουν πως θα ήταν κατάλληλη νύφη για την οικογένεια. Η Πελίν της εξηγεί πως δεν συμβαίνει τίποτα ανάμεσα σε εκείνη και τον Σελίμ και πως η Ζεϊνέπ είναι συνεχώς κοντά του.

Της αποκαλύπτει επίσης πως ο Σελίμ απήγαγε τη Ζεϊνέπ από τον γάμο της με τον Ερκούτ και πως μάλλον σκέφτεται σοβαρά για εκείνη. Η Γκόντζα ακούει τα όσα λέει η Πελίν ενώ σερβίρει τσάι και αισθάνεται συντετριμμένη. Η Αρζού μαθαίνει ποιος είναι επιτέλους ο Ερκούτ και του ζητάει να συναντηθούν το επόμενο πρωί. Η Μπελκίς και η Νατσιγιέ επιτίθενται στη Μελέκ ξανά αλλά αυτή τη φορά η Ικμπάλ επεμβαίνει και τις προειδοποιεί πως θα ενημερώσει τη φύλακα. Ο Μελίχ πηγαίνει στην Τσεβριγιέ και της λέει πως θέλει να βοηθήσει τον γιο της. Της δίνει χρήματα για να καλύψει τις ανάγκες της.

Ο Μελίχ σώζει τον Οκάν από ξυλοδαρμό και θέλει να τον πάει σπίτι του αλλά εκείνος δεν θέλει να δει τη μητέρα του και το σκάει. Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο να απαλλαγούν από τον Ερκούτ. Η Ζεϊνέπ συναντάει τον Ερκούτ και του ζητάει να σταματήσει να την ακολουθεί αλλά εκείνος επιμένει πως την αγαπάει και πως δεν πρόκειται να τα παρατήσει. Η Ικμπάλ φροντίζει η Μπελκίς και η Νατσιγιέ να τιμωρηθούν…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved