Media

Power of love: Άγριος καυγάς στο σπίτι- Έξαλλη η Μπακοδήμου με τον Σωκράτη: «Δεν ξέρεις να σέβεσαι»

Gossip-tv Team

Ο Σάκης παρατηρεί τα όσα συμβαίνουν και δεν διστάζει να πει την άποψή του. Όταν η Μαρία Μπακοδήμου μπήκε στο σπίτι για να μιλήσει με τους παίκτες, ζήτησε να δουν τον τσακωμό των δυο παικτών.

Ο Σάκης μετά το τέλος του video ξεκίνησε να μιλάει για την συμπεριφορά του συμπαίκτη του και πως τα κάνει όλα για να κερδίσει την εύνοια του κοινού, ενώ οι άνδρες του Power of love δεν τον συμπαθούν. Όταν η παρουσιάστρια τον ρώτησα αν αυτό του το έχουν πει ή το έχει καταλάβει, ο Σάκης είπε ότι το έχει καταλάβει από την ατμόσφαιρα του σπιτιού.

Ο Παναγιώτης αναφέρθηκε στην επιταγή που του πέταξε ο Σωκράτης στο gala και υποστήριξε πως αν ήταν άλλος στη θέση του δεν θα ήταν ψύχραιμος με αυτή την κίνηση. Η κατάσταση ξέφυγε εκτός ελέγχου όταν ο Σωκράτης υποστήριξε πως στο gala η Μαρία Μπακοδήμου επέμενε να της πει η Κυριακή γιατί στεναχωρήθηκε και τότε ο Σωκράτης θέλησε να υποστηρίξει την αγαπημένη του και την «είπε» στην παρουσιάστρια. Μάλιστα, ο παίκτης είπε πως η Μαρία Μπακοδήμου δεν τον έχει υποστηρίξει και πως για την συμπεριφορά του στο gala ζήτησε συγγνώμη.

Ο Κυριάκος είπε στον Σωκράτη πως δεν σέβεται την παρουσιάστριά του και τότε η Μαρία Μπακοδήμου είπε στον Σωκράτη πως δεν θέλει να μιλήσει για να μην επηρεάσει το κοινό, αλλά του είπε σε έντονο ύφος πως είναι ένας άνθρωπος που δεν σέβεται και έφυγε από το σπίτι.

Δείτε το video:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved