Elif: Η Αρζού ξαφνιάζεται όταν βρίσκει ένα δαχτυλίδι αρραβώνων στην τσέπη του Σελίμ
Media

Elif: Η Αρζού ξαφνιάζεται όταν βρίσκει ένα δαχτυλίδι αρραβώνων στην τσέπη του Σελίμ

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Elif, η Αρζού συναντάει τον Ερκούτ και του λέει πως ξέρει τα πάντα.

Του προτείνει να συνεργαστούν για να χωρίσουν τον Σελίμ από τη Ζεϊνέπ. Η Αρζού ξαφνιάζεται όταν βρίσκει ένα δαχτυλίδι αρραβώνων στην τσέπη του Σελίμ. Ο Σελίμ σκέφτεται να κάνει πρόταση γάμου στη Ζεϊνέπ και μιλάει σχετικά στην Γκιουλνούρ. Εκείνη του λέει πως η Ζεϊνέπ τον αγαπάει πολύ και δεν κρύβει τη χαρά της για τους φίλους της.

Ο Κενάν επισκέπτεται τη Ζεϊνέπ και τη ρωτάει σχετικά με την παγίδα, που έστησαν στη Μελέκ. Η Ζεϊνέπ του λέει ότι ξέρει. Ο Κενάν επισκέπτεται τη Μελέκ και τη ρωτάει αν υπάρχει κάτι, που μπορεί να κάνει για να τη βοηθήσει μέχρι τη δίκη της. Η Μελέκ του απαντάει πως θα τη βοηθήσει το να είναι κοντά στην οικογένειά του αλλά ο Κενάν δεν καταλαβαίνει τι εννοεί. Η Ικμπάλ και η Μπελκίς έρχονται σε σύγκρουση και η Μπελκίς σε έξαλλη κατάσταση της λέει πως έχει επιλέξει λάθος στρατόπεδο. Επίσης απειλεί για άλλη μια φορά τη Μελέκ. Η Μπουρτζού με την άδεια της Αλιγιέ βγάζει βόλτα τα κορίτσια αλλά η Αρζού της κάνει παρατήρηση και της λέει πως χωρίς τη δική της άδεια δεν θα πηγαίνει πουθενά με την Τουγτσέ.

Αργότερα, η Αρζού κάνει παράπονα για την Μπουρτζού στον Κενάν αλλά εκείνος της απαντάει πως η κοπέλα έκανε απλά τη δουλειά για την οποία την προσέλαβαν. Η Αρζού βάζει ένα φάρμακο στο γάλα της Ελίφ για να αρρωστήσει και έτσι να βρει ευκαιρία να διώξει την Μπουρτζού. Το γάλα όμως το πίνει τελικά η Τουγτσέ και αρρωσταίνει. Η Αρζού δεν πανικοβάλλεται και χρησιμοποιεί την ασθένεια της Τουγτσέ για να απολύσουν την Μπουρτζού αλλά ο Σελίμ το αποτρέπει.

Ο Σελίμ λέει στην Αρζού πως δεν είναι πια η γλυκιά κοπέλα, που παντρεύτηκε τον αδελφό του και πως η απληστία την έχει τυφλώσει και της ζητάει να συνέλθει επιτέλους. Η Γκόντζα είναι δυστυχισμένη από τη μέρα που ανακάλυψε τη σχέση του Σελίμ με τη Ζεϊνέπ. Επίσης είναι δυσαρεστημένη και με την Αρζού επειδή προσπαθεί να φέρει κοντά στον Σελίμ την Πελίν και της το λέει. Η Αρζού της απαντάει πως αν δεν θέλει να χάσει τη δουλειά της καλά θα κάνει να συνέλθει και να θυμηθεί ποια είναι η θέση της. Η Κιράζ λυπάται όταν βλέπει την Γκόντζα σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και της προτείνει να ξεκουραστεί…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved