Κατερίνα Αναστασοπούλου: Ποιες ομάδες δίνει για τον τελικό του Μουντιάλ;
Media

Κατερίνα Αναστασοπούλου: Ποιες ομάδες δίνει για τον τελικό του Μουντιάλ;

Η Κατερίνα Αναστασοπούλου μίλησε για το Μουντιάλ και έδωσε τα δικά της προγνωστικά για τις ομάδες που θα φτάσουν στον τελικό, αλλά και για τον MVP. 

Ψήφος εμπιστοσύνης από την ΕΡΤ με εκπομπή στην tv σε μεγάλη διοργάνωση. Πώς νιώθεις γι' αυτό;

«Το πιο σημαντικό για εμένα μέσα από την εκπομπή «Μικτή ζώνη» για το Μουντιάλ είναι να κάνουμε τον κόσμο να περνάει καλά για έναν μήνα, κάθε μέρα. Να ξεχάσει για λίγο τα προβλήματα του. Το Μουντιάλ είναι μία παγκόσμια γιορτή που την παρακολουθεί όλος ο πλανήτης. Το ποδόσφαιρο συνεχώς εξελίσσεται, ξεπερνάει τα σύνορα. Πιστεύω πως είναι, μια μεγάλη ευκαιρία για όλους μας. να εμπνευστούμε και να αφεθούμε στη μαγεία του. Με τον Βασίλη Μπακόπουλο και τον Πέτρο Μαυρογιαννίδη ερχόμαστε με φόρα από την «Αθλητική Κυριακή» ..Μιλάμε πλέον με τα μάτια και η χημεία αποτυπώνεται στην υψηλή τηλεθέαση»

Έχεις ασχοληθεί περισσότερο με το μπάσκετ. Παραμένεις πιστή ή... λοξοκοιτάζεις πια στο ποδόσφαιρο;

«Το μπάσκετ είναι στο DNA μου. Αυτό δεν αλλάζει. Για εμένα ο αθλητισμός είναι κάτι ενιαίο. Απλώς μου αρέσει να προσεγγίζω κάθε χώρο διαφορετικά. Άλλωστε, δεν παίζει ρόλο μόνο το προς τα πού... λοξοκοιτάζεις, αλλά τι σου βγάζει τον καλύτερο σου εαυτό»

Στο Μουντιάλ ποιες ομάδες θεωρείς φαβορί για τον τελικό;

«Γαλλία - Βραζιλία και το τρόπαιο η «σελεσάο». Οι ομάδες μου στα Μουντιάλ είναι Ιταλία και Αργεντινή. Η πρώτη είναι απούσα, η άλλη δεν μας τα λέει και πολύ καλά. Στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο μου αρέσουν πολύ το Βέλγιο, που πιστεύω επίσης ότι θα φτάσει ψηλά, η Κροατία και η Ισπανία»

Ποιος ποδοσφαιριστής πιστεύεις ότι θα είναι ο MVP;

«Μακάρι κάποιος να είχε από τώρα αυτή την απάντηση, θα τολμήσω μερικά ονόματα Κοουτίνιο, Μπαπέ, Αζάρ, Μόντριτς»

Με τη γυναικεία ματιά, ποιον θεωρείς τον πιο ωραίο του Μουντιάλ;

«Κέβιν ντε Μπρόινε. Δεν είναι όμως μόνο η εμφάνιση του. Είναι και ο τρόπος που βλέπει το γήπεδο. Δεν κοιτάζει κάτω στο χορτάρι. Βλέπει 20-30 μέτρα μακριά- Φτιάχνει το παιχνίδι και κοιτάζει μπροστά» εξήγησε στο tvέθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved