Κατερίνα Αναστασοπούλου: Η δημοσιογραφία, το Μουντιάλ και η αποκάλυψη
Media

Κατερίνα Αναστασοπούλου: Η δημοσιογραφία, το Μουντιάλ και η αποκάλυψη

Η γοητευτική αθλητικογράφος, Κατερίνα Αναστασοπούλου μίλησε για την μεγάλη της αγάπη και αποκάλυψε αν θα μετέδιδε ποδοσφαιρικό αγώνα όπως έκανε πρόσφατα η Βίκι Σπαρκς στο Μουντιάλ.

Η αθλητικογράφος εξήγησε πως πήρε την απόφαση ν' ασχοληθεί με αυτό το ρεπορτάζ και αποκάλυψε ένα αστείο γεγονός από την καριέρα της.

Ας γυρίσουμε πίσω στον χρόνο. Πώς μπήκε το... μικρόβιο της αθλητικής δημοσιογραφίας στο μυαλό σου;

«Πάντα ήθελα να ταξιδεύω, να γνωρίζω ενδιαφέροντες ανθρώπους και να αφηγούμαι ιστορίες. Η δημοσιογραφία ήταν από νωρίς η διέξοδος και το γεγονός ότι ήμουν αθλήτρια μετέτρεψε την επιλογή μου σε μονόδρομο. Ανήκω στη γενιά που μεγάλωσε με την προσμονή της διεξαγωγής των Ολυμπιακών της Αθήνας. Ενα ισχυρό κίνητρο και το καλύτερο εφαλτήριο στην αρχή της καριέρας μου».

Πρόσφατα, η Βίκι Σπαρκς έγινε η πρώτη γυναίκα που μετέδωσε αγώνα Μουντιάλ για τη βρετανική τηλεόραση. Θα τολμούσες κάτι ανάλογο; Σου έχει προταθεί ή θεωρείται προνόμιο των ανδρών σπορτσκάστερ;

«Δεν μου έχει προταθεί. Προσωπικά μου αρέσει να ακούω τους άνδρες να περιγράφουν ανδρικούς ποδοσφαιρικούς αγώνες. Σε γυναικείες αναμετρήσεις θα μου άρεσε περισσότερο να ακούω μία γυναίκα. Οσο για τη Βίκι Σπαρκς, χάρηκα πολύ με την επιλογή της βρετανικής τηλεόρασης. Εκείνοι ίσως να ξέρουν καλύτερα. Η παγκόσμια πρωτιά όμως ανήκει σε εμάς. Στην Ελλάδα και την ΕΡΤ, με την εξαιρετική και θαρραλέα Βάσω Μώραλη, την πρώτη γυναίκα που μετέδωσε ποδοσφαιρικούς αγώνες παγκοσμίως»!

Κάποιο αστείο γεγονός που θυμάσαι από τα γήπεδα;

«Το πρώτο μου ρεπορτάζ όταν εργαζόμουν στον ΑΝΤΙ. Με είχαν στείλει σε έναν τοπικό αγώνα ανωμάλου δρόμου. Ενας συνάδελφος μου έδωσε ένα χαρτί στο οποίο είχε γράψει τα πέντε βασικά δημοσιογραφικά στοιχεία για τη συγκέντρωση πληροφοριών ποιος, τι, πού, πότε, γιατί. Μου το έδωσε στο χέρι και μου είπε: «μη γυρίσεις πίσω αν δεν έχεις απαντήσεις σε αυτά τα πέντε ερωτήματα», λέει η ξανθιά αθλητική δημοσιογράφος στο TV EΘΝΟΣ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved