Απίστευτο! Δεν φαντάζετε τι έχει κάνει η Χατζηβασιλείου με το «Πακέτο» και δεν το πήραμε είδηση!
Media

Απίστευτο! Δεν φαντάζετε τι έχει κάνει η Χατζηβασιλείου με το «Πακέτο» και δεν το πήραμε είδηση!

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου βρήκε ένα έξυπνο... τρικ για να αποφύγει το γρουσούζικο "13"! Τι εννοούμε με αυτό; Για να αποφύγει να πει πέρυσι ότι ήταν η 13η χρονιά του «Πάμε πακέτο», είπε ότι επρόκειτο για τη 12η, κάτι που είχε πει και έναν χρόνο πριν! Λίγοι το πήραν είδηση και η παρουσιάστρια κατάφερε να κρατήσει μακρυά τη... γρουσουζιά! Δείτε τι αποκάλυψε η ίδια σε συνέντευξή της για το... κολπάκι της αλλά και για όλες τις πιθανές αλλαγές που θα δούμε στην εκπομπή από τη νέα σεζόν! 

Οι γιοι σας σε τι φάση είναι;

Εχουν τελειώσει και οι δύο τις σπουδές τους και ο καθένας έχει αναλάβει τη ζωή του.

Πείτε μου για το «Πάμε πακέτο».

Τώρα θα πάμε στη 14η σεζόν.

Είδα ένα βίντεο στο «Πρωινό» που σας έδειχνε να λέτε επί δύο συνεχόμενα χρόνια για το «Πάμε πακέτο» ότι πηγαίνετε στη 12η χρονιά. Γιατί; Δεν θέλετε τον αριθμό 13;

Οντως, ισχύει! Δεν θέλω να πω αυτόν τον αριθμό! Ημασταν 12η χρονιά πέρυσι και φέτος είμαστε 14η σεζόν! Είδατε τι ωραία τα λέω χωρίς να λέω ψέματα; Σκέφτηκα ότι υπάρχει λύση, θα τη βρω, το 13 δεν θα το πω! Ποτέ δεν λέω ψέματα!

Είναι το «Πάμε πακέτο» η μακροβιότερη εκπομπή στην prime time;

Να σας πω την αλήθεια, δεν τα κοιτάω, γιατί δεν πάω να συγκριθώ με κανέναν. Είναι μακρόβια εκπομπή, αυτό είναι σίγουρο. Στην prime time πρέπει να είναι η μακροβιότερη. Δεν έχει άλλη. Τώρα που το λέτε το συνειδητοποιώ κι εγώ. Το ζητούμενο, όμως, δεν είναι αυτό.

Την έχει αγαπήσει ο κόσµος. Ξέρετε γιατί;

Γιατί τον κόσµο δεν µπορείς να τον γελάσεις. Εχει αντίληψη κι έχει εκπαιδευτεί, έχει αισθητική, έχει µια ευφυή προσέγγιση σε οτιδήποτε του προσφέρεις µέσα από την τηλεόραση και ευτυχώς! Αρα, η αγάπη του κόσµου είναι αυτή που µας κρατάει εδώ που µας κρατάει. Και η αποδοχή. Κι αυτό είναι σπουδαίο. Είναι το σπουδαιότερο. Οταν το κάνεις αυτό δίνοντάς του και µια διαφορετική τροφή για σκέψη και µια δόνηση υψηλή, που είναι το συναίσθηµα, νιώθεις δικαίωση. Οτι αυτό που κάνεις κάτι αφήνει. Οτι έχει και ένα νόηµα παραπάνω από αυτό που φαίνεται µόνο αρχικά.

Εχετε κρατήσει επαφές µε τα πρόσωπα που έχετε φιλοξενήσει;

Εννοείται! Με τους περισσότερους. Χαιρόµαστε να ακούµε τα καλά τους νέα, ότι είναι µαζί. Το 95% πορεύεται µαζί από την ώρα που θα βρεθούν.

Θα υπάρχουν αλλαγές στην εκποµπή;

Αρκετές στη σκηνοθεσία, στο στήσιµο και στη δοµή, όχι τόσο στο πλατό.

Ο ταχυδρόµος, ο ∆ηµήτρης ∆ερµετζόγλου, θα είναι ο ίδιος;

Ο ίδιος θα είναι, ναι. Ο ∆ηµήτρης, ο οποίος είναι ένα εξαιρετικό παιδί. Εχει ποιότητα, ήθος. Θέλω να σας πω κάτι που δεν ξέρει ο κόσµος: τον διάλεξα µέσα από µια φωτογραφία. Από ένστικτο.

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved