Elif: Η Αρζού σχεδιάζει να χαλάσει τα φρένα από το αυτοκίνητο του Σελίμ
Media

Elif: Η Αρζού σχεδιάζει να χαλάσει τα φρένα από το αυτοκίνητο του Σελίμ

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Elif, η Αρζού ζητάει από τον Ερκούτ να σκοτώσει τον Σελίμ αλλά εκείνος της λέει πως δεν μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο.

Η Αρζού του λέει πως ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ πρόκειται να παντρευτούν και όταν το ακούει της λέει πως είναι ικανός να κάνει τα πάντα για να αποκτήσει τη Ζεϊνέπ. Η Αρζού σχεδιάζει να χαλάσει τα φρένα από το αυτοκίνητο του Σελίμ. Η Αλιγιέ γίνεται έξαλλη με την Αρζού επειδή λείπει και δεν είναι κοντά στο άρρωστο παιδί της. Η Γκιουλνούρ και ο Σελίμ συναντιούνται στο καφέ και το διακοσμούν κατάλληλα πριν έρθει η Ζεϊνέπ. Η Γκιουλνούρ πηγαίνει να φέρει τη Ζεϊνέπ στο καφέ και της λέει πως έχουν κανονίσει εκεί ένα πάρτι γενεθλίων για έναν φίλο τους. Ενώ οι δύο φίλες ετοιμάζονται να φύγουν, ο Μουράτ έρχεται να μιλήσει στη Ζεϊνέπ για τον Ερκούτ.

Αφού κάνει τις απαραίτητες ετοιμασίες στο καφέ, ο Σελίμ επιστρέφει στο κτήμα για να αλλάξει ρούχα και αφήνει το αυτοκίνητό του έξω από την κεντρική είσοδο. Ενώ ο Σελίμ ετοιμάζεται αμέριμνος, ο Ερκούτ του χαλάει τα φρένα του αυτοκινήτου. Ο Σελίμ μπαίνει στο αυτοκίνητο του με κατεύθυνση το καφέ αλλά τα φρένα δεν λειτουργούν με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε ένα δέντρο και να τραυματιστεί σοβαρά. Την ίδια ώρα η Ζεϊνέπ περιμένει με ανυπομονησία τον Σελίμ. Ο Μελίχ ξεκινάει το χτίσιμο του ορφανοτροφείου ενώ συνεχίζει να προσπαθεί να σώσει τη Μελέκ αλλά δεν μπορεί να βρει πουθενά τον Ριζά…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved