Elif: Η Πελίμ συγκλονίζεται όταν ανακαλύπτει πως ο Σελίμ είχε ατύχημα
Media

Elif: Η Πελίμ συγκλονίζεται όταν ανακαλύπτει πως ο Σελίμ είχε ατύχημα

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Elif, η Γκιουλνούρ και ο Αρντά περιμένουν στο καφέ χωρίς να γνωρίζουν τίποτα για το ατύχημα του Σελίμ.

Δεν μπορούν να βρουν τον Σελίμ στο τηλέφωνο και αρχίζουν να ανησυχούν. Ένας περαστικός βρίσκει τον Σελίμ αναίσθητο. Ο άντρας απαντάει στο τηλεφώνημα της Γκιουλνούρ και της λέει πως ο φίλος της είχε ένα ατύχημα και θα τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Τα άσχημα νέα σοκάρουν τον Αρντά και τη Ζεϊνέπ. Φτάνουν στο νοσοκομείο και το προσωπικό παραδίδει τα προσωπικά αντικείμενα του Σελίμ στη Ζεϊνέπ. Η κοπέλα βλέπει το δαχτυλίδι και το σημείωμα, που είχε ετοιμάσει ο Σελίμ και νιώθει χαρά και λύπη ταυτόχρονα.

Η Πελίμ συγκλονίζεται όταν ανακαλύπτει πως ο Σελίμ είχε ατύχημα. Τηλεφωνεί αμέσως στην Αρζού αλλά δεν την βρίσκει και έτσι πηγαίνει στο κτήμα για να ενημερώσει την οικογένεια. Όλοι αναστατώνονται αλλά η Γκόντζα παρατηρεί την Αρζού να χαμογελάει ικανοποιημένη. Όλοι πηγαίνουν στο νοσοκομείο. Η Ζεϊνέπ και η Γκιουλνούρ κρύβονται γιατί δεν θέλουν να τις δει η Αλιγιέ. Η Αλιγιέ φοβάται μήπως ο γιος της έχει την άδικη μοίρα της Αϊσε και όταν βλέπει τον Σελίμ αναίσθητο, χάνει και εκείνη τις αισθήσεις της. Το ίδιο συμβαίνει και στην Γκόντζα και η Κιράζ τη φροντίζει. Ο Ερκούτ είναι ανήσυχος και προσπαθεί να βρει την Αρζού αλλά έχει κλειστό το τηλέφωνο της. Αργότερα η Αρζού του τηλεφωνεί και του λέει πως θα επικοινωνήσει εκείνη μαζί του όταν ξεκαθαρίσει η ιστορία. Ο Σελίμ συνέρχεται και η Ζεϊνέπ πηγαίνει κρυφά στο δωμάτιο για να τον δει. Ο Σελίμ της κάνει πρόταση γάμου. Η Μπουρτζού είναι στο κτήμα με την Ελίφ και την Τουγτσέ, οι οποίες δεν γνωρίζουν τίποτα για το ατύχημα του Σελίμ…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved