Elif: Η Μελέκ έχει αγωνία καθώς σε δύο μέρες θα γίνει η δίκη της
Media

Elif: Η Μελέκ έχει αγωνία καθώς σε δύο μέρες θα γίνει η δίκη της

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Elif, η Ζεϊνεπ δέχεται με χαρά και συγκίνηση την πρόταση γάμου του Σελίμ.

Είναι ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι. Η Ζεϊνέπ όμως θέλει να φύγει πριν την δει η οικογένειά του αλλά ο Σελίμ δεν θέλει να κρύβουν πια την αγάπη τους. Η Ζεϊνέπ τον πείθει πως είναι πολύ νωρίς για να το μάθει η οικογένειά του. Η Γκιουλνούρ είναι πολύ χαρούμενη επειδή ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ αποφάσισαν να παντρευτούν. Η Ζεϊνέπ αγαπάει πολύ τον Σελίμ αλλά φοβάται πως το παρελθόν της θα μπει εμπόδιο στο μέλλον τους. Ο Μελίχ βλέπει τον Σελίμ μαζί με τη Ζεϊνέπ αλλά δεν καταλαβαίνει πως έχουν σχέση. Στη συνέχεια μιλάει με τον Ορχάν και τον ρωτάει για τη δίκη της Μελέκ αλλά εκείνος του λέει πως οι πιθανότητες να αθωωθεί δεν είναι πολλές.

Ο Μελίχ και ο Σαντίκ συνεχίζουν να αναζητούν τον Ριζά αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ο Μελίχ ρωτάει την Ιπέκ αν η Πελίν είναι η κοπέλα του Σελίμ. Η Ιπέκ του απαντάει πως ο Σελίμ έχει κοπέλα αλλά κρατάει κρυφή από όλους την ταυτότητά της. Αργότερα ο Μελίχ επισκέπτεται τη Ζεϊνέπ και της λέει πως θέλει να επιδιορθώσει το σπίτι της πριν αποφυλακιστεί η Μελέκ ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να καταλάβει τι σχέση έχει με τον Σελίμ. Όταν βλέπει το παιδικό κρεββάτι ανακαλύπτει πως έχει και μια ανιψιά. Η Γκόντζα ζητάει την άδεια της Αρζού να επισκεφθεί τον Σελίμ στο νοσοκομείο αλλά εκείνη της λέει πως ξεπερνάει τα όρια και δεν της το επιτρέπει. Η Γκόντζα υποψιάζεται πως η Αρζού είχε σχέση με το ατύχημα του Σελίμ και πιστεύει πως κάποιος πρέπει να την σταματήσει. Τηλεφωνεί στον Βεϊσέλ και του μιλάει για το ατύχημα. Εκείνος της λέει πως η Αρζού είναι επικίνδυνη και πως θα πρέπει να μείνει μακριά της για το καλό της.

Η Γκόντζα επισκέπτεται τον Βεϊσέλ στο πλυντήριο αυτοκινήτων και του λέει πως ο Σελίμ ξέρει τα πάντα και η Αρζού το γνωρίζει. Η Πελίν περνάει τη νύχτα της στο νοσοκομείο, στο πλευρό του Σελίμ. Ο νεαρός προσπαθεί ευγενικά να τη διώξει αλλά εκείνη επιμένει να μείνει. Ο γιατρός ανακοινώνει πως σύντομα ο Σελίμ θα πάρει εξιτήριο και όλοι χαίρονται εκτός από την Αρζού. Η Κιράζ κατά λάθος αποκαλύπτει στην Τουγτσέ και την Ελίφ πως ο Σελίμ είχε ένα ατύχημα. Αν και η Αρζού ξέρει πως υπεύθυνη είναι η Κιράζ, κατηγορεί την Μπουρτζού. Η Μπουρτζού αγανακτισμένη δηλώνει πως δεν θα ανεχθεί άλλος τις προσβολές της Αρζού και θα παραιτηθεί. Η Τουγτσέ και η Ελίφ προσπαθούν να την πείσουν να μείνει αλλά δεν τα καταφέρνουν. Η Κιράζ νιώθει ένοχη για ό,τι συνέβη και είναι πολύ λυπημένη.

Η Τουγτσέ και η Ελίφ είναι στενοχωρημένες με την αναχώρηση της Μπουρτζού αλλά χαίρονται όταν βλέπουν τον Σελίμ. Ο Σελίμ μαθαίνει από τις μικρές πως η Μπουρτζού έφυγε εξαιτίας της Αρζού και ο νεαρός λέει στη νύφη του πως θα φροντίσει εκείνος να επιστρέψει η Μπουρτζού. Η Αρζού συναντάει τον Ερκούτ και εκείνος της λέει να βρει άλλον να κάνει τις βρωμοδουλειές της. Η Μελέκ έχει αγωνία καθώς σε δύο μέρες θα γίνει η δίκη της. Ο Ορχάν την επισκέπτεται και της λέει πως τα πράγματα είναι δύσκολα. Η Μελέκ απογοητεύεται και σκέφτεται την Ελίφ…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved