Δάφνη Λαμπρόγιαννη: «Δεν ήταν “βόμβα” η αποχώρησή μου από τη Μουρμούρα»
Media

Δάφνη Λαμπρόγιαννη: «Δεν ήταν “βόμβα” η αποχώρησή μου από τη Μουρμούρα»

Μια πετυχημένη σειρά με τον δικό της ρόλο να «σαρώνει» και να είναι ιδιαίτερα αγαπητή η ηρωίδα της στο κοινό.

«Αυτή τη στιγμή με απασχολεί μόνο το ντεμπούτο μου στην τραγωδία και όχι τι γράφεται και πώς για κάτι που συνέβη. Το κανάλι πήρε τη δική του απόφαση να συνεχίσει το σίριαλ για έκτη χρονιά και εγώ πήρα τη δική μου να μη συνεχίσω να παίζω σε αυτό. Και μάλιστα να σου πω πως τους είχα ενημερώσει γι' αυτό, δεν έγινε ξαφνικά. Δεν ήταν βόμβα η αποχώρησή μου! Από τη στιγμή που κατάλαβα πως δεν μπορώ να υπερασπιστώ δημιουργικά αυτό που έκανα, επέλεξα να αποχωρήσω. Ήρεμα και χαλαρά».

Ναι, αλλά άφησες τον Ηλία ( Βλαδίμηρο Κυριακίδη) μόνο στο σπίτι... Ήταν δυνατό το πάντρεμα σας με τον εξαιρετικό ηθοποιό!

Θα βρει άλλη ο Ηλίας δεν τον φοβάμαι (σ.σ.: γελάει)! Με τον Βλαδίμηρο ήταν ευτυχές το πάντρεμα γιατί είναι ταλαντούχος γενναιόδωρος και δοτικός. Είναι υπέροχος είμαι ενθουσιασμένη με τη συνεργασία μας και ελπίζω να συναντηθούμε στο μέλλον.

Πάμε τώρα στην Ωραία Ελένη που υποδύεσαι στον Ορέστη . Κάνεις πρώτη φορά τραγωδία.

Είναι η πρώτη φορά όντως και είμαι πολύ χαρούμενη που χάρη στη δελεαστική και συγκινητική πρόταση που μου έκανε ο άξιος διευθυντής του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος Γιάννης Αναστασάκης έρχομαι σε επαφή με το απαιτητικότατο αυτό είδος. Ήταν ένα υπέροχο δώρο το ότι μου ανέθεσε να ντυθώ την Ωραία Ελένη στην παράσταση που σκηνοθετεί ο ίδιος και δη πλάι σε εξαιρετικούς συναδέλφους της νέας αλλά και της παλαιότερης γενιάς. Ο Χρίστος Στυλιανού, που ερμηνεύει τον ομώνυμο ρόλο, και η Ιωάννα Κολλιοπούλου, που με το που απέσπασε το Βραβείο Μερκούρη ανέλαβε τον ρόλο της Ηλέκτρας είναι δύο ικανότατοι ηθοποιοί που προχωρούν δυναμικά. Εχει φτιαχτεί ένας πολύ δυνατός θίασος στον οποίο ανήκουν οι εξαιρετικά έμπειροι Κώστας Σαντάς Χρήστος Στέργιογλου, Δημοσθένης Παπαδόπουλος αλλά και οι καίριοι Νικόλας Μα ραγκόπουλος Δημήτρης Μορφακίδης Χρι στόδουλοςΣτυλιανού, Μαριάννα Πουρέγκα, ενώ πλάι μας υπάρχει μια αγκαλιά άξιων κοριτσιών στον χορό.

Πηγή: realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved