Elif: Η Σεϊντά θέλει να φύγει από το κτήμα αλλά ο Ερκούτ δεν της το επιτρέπει…
Media

Elif: Η Σεϊντά θέλει να φύγει από το κτήμα αλλά ο Ερκούτ δεν της το επιτρέπει…

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Elif, η Μελέκ λέει στον Μελίχ πως το παιδί, που άκουσε να φωνάζει τη μητέρα του, είναι ένα γειτονόπουλο.

Η Ζεϊνέπ πηγαίνει κοντά στην Ελίφ και την βάζει πάλι για ύπνο. Ο Μελίχ ρωτάει τη Μελέκ αν ξέρει ποιος της έστησε την παγίδα αλλά εκείνη δεν έχει ιδέα. Ο Μουράτ είναι δυστυχισμένος και Ερκούτ του λέει πως έτσι είναι οι γυναίκες και δεν πρέπει να στεναχωριέται. Ο Μουράτ δεν μπορεί να καταλάβει τι συνέβη και η Σεϊντά τον άφησε. Η Ζεϊνέπ συναντάει τον αδελφό της και παρόλο, που είναι ακόμα θυμωμένη μαζί του, λυπάται όταν τον βλέπει σε αυτή την κατάσταση. Ο Μουράτ μαθαίνει πως η Μελέκ αποφυλακίστηκε. Ο Βεϊσέλ ξαφνιάζεται όταν το μαθαίνει και ο Ερκούτ τον πείθει να επισκεφθεί τη Μελέκ και τη Ζεϊνέπ μιας και είναι μόνες τους και απροστάτευτες.

Η Αρζού παίρνει στα χέρια της την επιστολή με την αναφορά για το ατύχημα του Σελίμ όπου αναφέρεται η ύποπτη βλάβη στα φρένα. Η Αρζού πλαστογραφεί μια νέα αναφορά και την αφήνει στην είσοδο. Η Ιπέκ παίρνει τον φάκελο και τον δίνει στον Σελίμ. Η Γκόντζα βρίσκει την αληθινή αναφορά πεταμένη στα σκουπίδια και αποφασίζει να κάνει την Αρζού να πληρώσει για ό,τι έκανε στον Σελίμ. Κατά τη διάρκεια του δείπνου ο Σελίμ πρόκειται να ανακοινώσει στην οικογένεια πως η μητέρα της Ελίφ επέστρεψε αλλά πριν προλάβει να μιλήσει η Αρζού τον διακόπτει. Ο Σελίμ ξαφνιάζεται όταν διαπιστώνει πως στην αναφορά δεν αναφέρεται καμία ζημιά στο αυτοκίνητό του. Η Σεϊντά θέλει να φύγει από το κτήμα αλλά ο Ερκούτ δεν της το επιτρέπει…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved