Έλα στη θέση μου: Μια εγκυμοσύνη, ένας έρωτας και η οριστική ρήξη στον δεύτερο κύκλο
Media

Έλα στη θέση μου: Μια εγκυμοσύνη, ένας έρωτας και η οριστική ρήξη στον δεύτερο κύκλο

Ένα ταξίδι - απόδραση, μια εγκυμοσύνη και ένας έρωτας που μπαίνει ξανά στον... πάγο!

Τα νέα επεισόδια της σειράς Έλα στη θέση μου, επιφυλάσσουν δραματικές ανατροπές για ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της σειράς, τον Αχιλλέα και τη Ρενάτα.

Το φλογερό τους ειδύλλιο καθήλωσε τους φαν της σειράς, καθώς πέρασε κυριολεκτικά από σαράντα κύματα. Κυρίως εξαιτίας της καταλυτικής παρουσίας της Βασιλίνας. Άξια... διάδοχος της Μένης στις δολοπλοκίες η νεαρή κοπέλα έκανε τα πάντα για να κρατήσει κοντά της τον Αχιλλέα. Εκείνος θεώρησε πως θα καταφέρει να διατηρήσει την παράνομη σχέση του με τη Ρενάτα, ενώ υποδύεται τον καλό και… πιστό σύζυγο της Βασιλίνας μόνο και μόνο για να πάρει τα ηνία της Sofo. Δεν σκέφτηκε όμως ότι με τον τρόπο του πλήγωσε και τις δύο γυναίκες της ζωής του. Η Ρενάτα δεν άντεξε άλλο τον διαρκή εξευτελισμό, να ζει δηλαδή τον ερωτά της κρυφά, στη σκιά μιας άλλης γυναίκας, γι' αυτό και κάποια στιγμή επαναστάτησε και πήρε την απόφαση να γυρίσει σελίδα και να πάψει πια να περιμένει τη στιγμή που δεν θα ζει σε καθεστώς... παρανομίας.

Πληγωμένος εγωισμός. Η Βασιλίνα ήταν όμως εκείνη που πραγματικά πληγώθηκε ανεπανόρθωτα. Όσο κι αν γνώριζε τα δυνατά συναισθήματα του Αχιλλέα για τη Ρενάτα, θέλησε να πιστέψει ότι ήταν ειλικρινής απέναντι της και κάποια στιγμή θα μπορούσε να την αγαπήσει αληθινά Όταν το «παραμύθι» που έστησε στο μυαλό της διαλύθηκε σαν χάρτινος πύργος, ποιος είδε την κόρη της Μένης και δεν τη φοβήθηκε! Εκβιασμοί και ίντριγκες μπήκαν σε πρώτο πλάνο, με απώτερο σκοπό την απόκτηση ενός... παιδιού από τον Αχιλλέα!

Οριστική ρήξη; Στο μεγάλο φινάλε ο Αχιλλέας έχει αποφασίσει να σταματήσει το Θέατρο. Εχοντας πλέον σμίξει με τη Ρενάτα, ετοιμάζονται να το σκάσουν στις Σπέτσες, για να ζήσουν ανενόχλητοι τον ερωτά τους. Ώσπου η Βασιλίνα τους πιάνει με τις βαλίτσες στο χέρι και ανακοινώνει στον έκπληκτο Αχιλλέα πως είναι έγκυος. Το ζευγάρι την παρατηρεί έντρομο... Ούτε στον χειρότερο του εφιάλτη θα μπορούσε να φανταστεί ο Αχιλλέας κάτι τέτοιο. Το χτύπημα ωστόσο είναι τρομερό για τη Ρενάτα. Και είναι αμφίβολο αν θα μπορέσει ' να ανεχτεί αυτή την εξέλιξη, που είναι και η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι.

Πηγή: Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved